Přejít k hlavnímu obsahu

Američan hrál Counter-Strike 67 hodin v kuse. Tady máš ban a běž spát, uslyšel

19. 1. 2024 | 08:56 Counter-Strike 2 Lifestyle
Vydržet vzhůru desítky hodin a stále podávat výjimečné výkony? Americký hráč Bradley „Slugy“ Kohler se rozhodl překonat sám sebe a za 67 hodin odehrál neuvěřitelných 79 zápasů. Plánoval ještě pokračovat, ale herní platforma ho zastavila, aby šel po skoro třech dnech spát.
Slugy po herním maratonu
Slugy po herním maratonu
Zdroj: slugycs

Streamer a hráč Counter-Striku s přezdívkou Slugy nejspíše k životu nepotřebuje spánek. Jinak si nejde vysvětlit, v jakém tempu zvládl posledních několik dní. Rozhodl se totiž uspořádat herní maraton, během kterého chtěl zaútočit na stovku odehraných zápasů v řadě. Všechno navíc streamoval a každý mohl vidět, v jakém je stavu. Při pohledu na něj je až k neuvěření, že mu ani po 67 hodinách hraní nepadala hlava.

Během neuvěřitelně dlouhé herní seance Slugy dokázal se svými kamarády vyhrát deset zápasů v řadě, po další sérii sedmi výher z osmi zápasů ale přišla stopka. Counter-Strike mu nedovolil se připojit na server a on obdržel ban. Když se obrátil na podporu platformy FACEIT, snažila se mu pomoct a vypadalo to, že si opět zahraje. Místo toho jej ale šokovala jiná zpráva. „Máte ban na 24 hodin, běžte se vyspat,“ zní ve zprávě.

Bývalý hráč prestižní FACEIT Pro League byl v takovém údivu, že ho ani tento trest nezastavil. Rozhodl se jít na oficiální matchmaking, kde si po 78 hrách v řadě dal ještě jednu, poslední. I po 67 hodinách hraní v kuse patřil mezi nejlepší hráče a maratonské vysílání zakončil výhrou. Následně se šel konečně vyspat a sám říká, že se po 10 hodinách cítí jako superman. „Škoda, že si ale nemůžu zahrát FACEIT,“ dodal úšklebně.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.