Přejít k hlavnímu obsahu

Esuba neskládá zbraně. Stát se součástí její Counter-Strike divize můžeš i ty

29. 1. 2024 | 18:45 Counter-Strike 2 Přestup
Jméno eSuba je dlouhé roky spjato s českou esportovou historií. Tradiční celek však musel na začátku minulého roku propustit většinu sestav a ukončit profesionální podporu CS:GO. Na Counter-Strike scéně je však modrá krev přesto stále aktivní a nyní spouští talentový program.
Blueprint
Blueprint
Zdroj: eSuba

V CS2 sestavě eSuby najdeme jména jako Tomáš „teCkoO“ Koširer, Peter „naturaL“ Turčan nebo Ľuboš „HenkkyG“ Ilko. Zkušenosti hlavní pětici nechybí, dravá mládež ale aktuálně ano. Po změnách totiž eSubě nezůstala žádná akademie, ze které by se dalo v budoucnu těžit pro čerstvou krev v bojích o medaile.

Změnit by to měl projekt s názvem Blueprint. Tradiční organizace nechce opomíjet talenty, proto spouští program na rozvoj mladých hráčů Counter-Strike 2. Šanci může dostat naprosto kdokoli, stačí jen zkusit štěstí vyplněním formuláře. Esubou v minulosti prošla spousta budoucích profíků, tak se jím staň i ty!

Za Blueprintem bude stát trenérský štab, který mimochodem také hledá nové tváře. Pokud se na vás při výběru usměje štěstí, budete mít možnost zúčastnit se přípravného programu a načerpat cenné esportové zkušenosti. Nejlepší hráči poté utvoří plnohodnotný academy tým, nebo budou nabídnuti jiným týmům.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.