Přejít k hlavnímu obsahu

Vzal peníze a odešel. Slavný rapper shrábl od streamera desítky milionů korun a Ferrari

6. 2. 2024 | 14:00 Lifestyle
Adin Ross, jeden z největších streamerů současnosti, slíbil rapperovi Playboi Cartimu téměř 50 milionů korun a Ferrari za účast na jeho streamu. Až 500 000 diváků čekalo s více než dvouhodinovým zpožděním na Cartiho, který nakonec opravdu dorazil. Ačkoliv byli všichni velice natěšení, po několika minutách je nadšení přešlo. Rapper nevydržel ani 10 minut.
Vzal peníze a odešel. Slavný rapper shrábl od streamera desítky milionů korun a Ferrari
Vzal peníze a odešel. Slavný rapper shrábl od streamera desítky milionů korun a Ferrari
Zdroj: Flickr - The Come Up Show (s povolením)

Jordan Terrel „Playboi Carti“ Carter je v současné době jedním z nejslavnějších rapper. Vzhledem ke svému zajímavému stylu hip-hopu a netradičnímu přístupu k vytváření hudby si získal obří množství fanoušků. Zároveň jej spoustu lidí zná jako osobu, která velice nerada poskytuje rozhovory či jiná interview. I přesto se však objevil na  jednom z posledních streamu Adina Rosse na platformě Kick.

Adin na svém profilu na platformě X slíbil, že po oficiálním předávání ocenění GRAMMY zapne stream spolu se zmíněným rapperem. Zároveň mu slíbil téměř 50 milionů korun a Ferrari za účast na jeho streamu. Carti se na streamu opravdu objevil. Se dvouhodinovým zpožděním, přesto na něj však čekalo více než 500 tisíc lidí. 

Na vysílání vydržel asi šest minut. Se streamerem prohodil pár slov, načež mu Adin předal tašku se slíbenými penězi. Pak se odporoučel. Fanoušci byli obrovsky zklamání. Nebyl to ale poslední stream slavného rappera u Adina Rosse.

Playboi Carti by se měl ještě tento týden vrátit. Tentokrát zadarmo. Bude odpovídáno na otázky fanoušků, Adin Ross slíbil, že diváci uvidí pravou tvář známého hudebníka.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Adin Ross, Kick