Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo si zahraje o první zastávku Tipsport MČR sezóny? Dnes proběhne finále

7. 2. 2024 | 17:30 Counter-Strike 2 MČR
Do finále první kvalifikace na Tipsport CS Winter se probojovaly dvě známé organizace. Nová sestava týmu BRUTE se postaví dravému mládí z akademie čerstvých mistrů ČR, Sampi NEXT.
BRUTE vs. Sampi NEXT
BRUTE vs. Sampi NEXT
Zdroj: BRUTE

Domácí scéna s první kvalifikací na Tipsport CS Winter opět ožila, úvodní turnaj letošní mistrovské sezóny přilákal krásných 46 celků. Věříme, že příště společně dokážeme naplnit kompletní pavouk pro 64 týmů!

V horní poloviny se nejvíce dařilo sestavě, která v loňském roce nebyla daleko od postupu na finále celé sezóny. Sampi NEXT potvrdili své kvality a vyhráli všechny čtyři své zápasy. Nejvíce je potrápil semifinálový soupeř kajtosem?, jenž po víkendovém prvenství na PLAYzone Challenge potvrdil formu. Zkusit štěstí ale pětice s hráči jako Michal „FABULOUS“ Gorecki nebo Samuel „MahaR“ Horáček musí zase v sobotu.

Tipsport CS Winter
Tipsport CS Winter
Foto: PLAYzone

Ve spodní části bracketu dominoval tým BRUTE. Jeho hráči se rvali se všemi soupeři, žádný jejich zápas nebyl vyloženě jednostranný a všechny skončily skoro stejným výsledkem. Postup do finále celé kvalifikace je ale to, co se jako jediné počítá. Nové složení známé organizace na závěr středečního programu porazilo Klarush Milkers, mezinárodní pětici s Martinem „zur1s“ Slámou či Andrejem „Adejis“ Kameništiakem.

Postupový duel mezi BRUTE a Sampi NEXT začíná v 19:00. Sledovat jej můžete na Twitch kanálech týmů.

Sampi NEXTBRUTE
 Slovensko emcoR
 Česká republika Verttzzz
 Slovensko DALIEN
 Slovensko bestch
 Slovensko ramon
 Slovensko SiKO
 Česká republika w4rden
 Slovensko​​​​​​​ m0nsterr
 Slovensko​​​​​​​ heikkoL
 Slovensko​​​​​​​ realzen
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.