Přejít k hlavnímu obsahu

Tým oblíbeného streamera porazil bývalé mistry ČR! Zahraje si o Tipsport CS Winter

12. 2. 2024 | 16:14 Counter-Strike 2 Reportáž
Druhou kvalifikaci na úvodní turnaj mistrovské sezóny překvapivě opanoval tým Myšmaž. Jeho kapitánem je Vladimír „czMarv“ Marvan, který úspěšnou cestu turnajem živě streamoval. Navázat na něj můžete i vy už tento čtvrtek, kdy odstartuje třetí ze čtyř otevřených turnajů.
Vladimír „czMarv“ Marvan
Vladimír „czMarv“ Marvan
Zdroj: Red Bull Flick

Seriál Tipsport MČR CS je skutečně pro každého. Kromě napřímo pozvaných týmů se v otevřené vřavě proti sobě utkají reprezentanti organizací, ambiciózní mladíci, volnočasoví hráči, bývalí profíci, a dokonce i streameři. Druhou letošní příležitost v postup proměnil se svým týmem Vladimír „czMarv“ Marvan.

Oblíbený tvůrce o sobě dal vědět poprvé od roku 2022, naposledy bojoval na českém finále Red Bull Flicku o postup na světové finále. V první kvalifikaci neuspěl se svými Zabijáky s humorem, na druhý pokus s MyšMažem už ano. Vedle sebe měl borce jako Michal „FABULOUS“ Gorecki nebo Vojtěch „Volt“ Klíma.

Tipsport CS Winter
Tipsport CS Winter
Foto: PLAYzone

Pro postup do finále potřeboval MyšMaž v prvním dni skolit čtyři soupeře. Zastavit Marva a spol. přitom nedokázaly ani akademie YENKEE AC a Sampi NEXT. Ve druhé polovině pavouka uspěl mix First Dance, v jehož řadách se objevil Richard „queztone“ Strnátko, Erik „ecko“ Koširer nebo Martin „zur1s“ Sláma.

Zkušená sestava ale ve finále neuspěla. Motivace na straně MyšMaže byla o poznání větší, pro některé hráče může jít o životní šanci prorazit. Na úvodní mapě Overpass zvítězili 13:11, a i když soupeř dokázal srovnat sérii na Anubisu, tak na rozhodujícím Overpassu dovedl MyšMaž k postupu v prodloužení sám kapitán.

Harmonogram kvalifikací na Tipsport CS Winter
DatumCo se odehrává
Úterý 6. února 18:001. otevřená kvalifikace
Sobota 10. února 18:002. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 15. února 18:003. otevřená kvalifikace
Neděle 18. února 18:004. otevřená kvalifikace
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.