Přejít k hlavnímu obsahu

Znovu v pěti. Mým jediným cílem je Major, má jasno nová posila Sampi.Tipsport

12. 2. 2024 | 20:35 Counter-Strike 2 Přestup
Na nového pátého hráče Sampi.Tipsport jsme nemuseli dlouho čekat. Kádr úřadujících mistrů ČR posiluje Robert „manguss“ Kasper, který po třech letech skončil v organizaci ENTERPRISE.
Robert „manguss“ Kasper
Robert „manguss“ Kasper
Zdroj: Sampi.Tipsport (s povolením)

Sampi.Tipsport vykročí na cestu za obhajobou titulu mistrů ČR se dvěma novými posilami. Po Matúši „MATYS“ Šimkovi, který vyrazil vstříc svému prvnímu mezinárodnímu angažmá ve fnatic, se organizace dnes rozloučila i s Michalem „T4gg3D“ Vrzalem. Další působiště 19letého riflera je v tuto chvíli neznámé.

Prvním novým svěřencem Jakuba „bfull“ Kokošky se stal Jindřich „ZEDKO“ Chyba. Nejúspěšnější hráč historie Tipsport MČR CS, co se týče počtu mistrovských titulů, opustil po čtyřech letech SINNERS a novou energii se snaží najít v Sampi. V organizaci Jakuba Jankta se navíc po mnoha letech vrátí do role star playera.

Tipsport CS Winter
Tipsport CS Winter
Foto: PLAYzone

Kádr pro rok 2024 uzavře Robert „manguss“ Kasper, jak Sampi.Tipsport oznámili na svých sítích jen pár hodin po rozloučení s T4gg3Dem. Na jednoho z domácích nejlepších hráčů ve své roli si v minulosti brousila zuby většina lokální špičky, až před několika dny se ale stal volným hráčem a začal si hledat nový domov.

Zatímco v loňské sezóně tvořila základní pětice Sampi slovenskou reprezentaci, tak změnami v kádru se poměr národů srovnal. „Roberta jsme měli v hledáčku více jak rok. Nyní nastal ten pravý čas, aby se stal součástí Sampi.Tipsport a bojoval po boku našich hráčů,“ prohlásila k nové akvizici COO organizace Klára Ottomanská.

Při svém loučení s ENTERPRISE Kasper uvedl, že jeho jediným cílem je Major. V obměněné sestavě Sampi tak vidí potenciál na naplnění životního snu, nejbližší možnou destinací bude Šanghaj. Na domácí scéně se 22letý hráč poprvé v bílém dresu ukáže 4. až 7. března, kdy se odehraje skupinová fáze Tipsport CS Winter.

Aktuální složení Sampi.Tipsport:

 Slovensko Lukáš „sAvana1“ Lintner
 Slovensko Erik „The eLiVe“ Sith
 Slovensko Tomáš „fino“ Bebjak
 Česká republika Jindřich „ZEDKO“ Chyba
 Česká republika Robert „manguss“ Kasper

 Česká republika Jakub „bfull“ Kokoška – trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.