Přejít k hlavnímu obsahu

Začínáme! Do Prahy zavítali nejlepší domácí hráči, čeká vás zábavný program o ceny a Destro Cup

16. 6. 2024 | 09:00 Brawl Stars Teamfight Tactics MČSR
První letošní zastávka Samsung MČSR v mobilních hrách nebude jen mistrovských turnajích domácí špičky v Brawl Stars a Teamfight Tactics. Na Gameday Praha do Vodafone PLAYzone Arena dorazí také Jakub Destro, nejen s nímž jsme dali dohromady pestrý program pro všechny.
Jakub Destro na Gameday Praha
Jakub Destro na Gameday Praha
Zdroj: PLAYzone

V neděli 16. června to vypukne. Hlavní hvězdou programu bude mobilní hvězda Jakub Destro. S oblíbeným tvůrcem se můžete v pražské Vodafone PLAYzone Areně přijít vyfotit, jen tak s ním pokecat, nebo ho dokonce vyzvat na souboj v Destro Cupu. Kdo jej v 1v1 duelu porazí, ten si může odnést věcnou odměnu.

O krásné ceny se bude soutěžit také v kvízu na téma mobilních her, Pokémonů a Samsungu. Tematický merch bude dostupný i ve stánku na prodej – takovou možnost mít dlouho znovu nebudete. Mysleli jsme samozřejmě i na hladové krky a připravili jsme výhodná menu, ke kterým obdržíte balíček Pokémonů!

Jakub Destro se v rámci programových bloků před velkou LED obrazovkou zhostí také komentování. Jeho hlas provede některá napínavá utkání v rámci nové sezóny Samsung MČSR v mobilních hrách. Boje startují v 13:30, když Brawl Stars vystřídá dopolední zápolení v Teamfight Tactics. Celkem se hraje o 45 tisíc korun.

Samsung si pro návštěvníky akce připravil i herní aktivity, za jejichž vyzkoušení vždy získáte razítko. Když posbíráte všechny tři, tak se zařadíte do slosování o hodnotné ceny – sluchátka Galaxy Buds2 Pro, merch Jakuba Destra nebo produkty Brawl Stars a Pokémon. Přijď si vyzkoušet mobilní hraní a Samsung TV!

Samsung MČSR v mobilních hrách 2024
Samsung MČSR v mobilních hrách 2024
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.