Přejít k hlavnímu obsahu

LanCraft FPS Autumn 2k9 klepe na dveře

Jedna z nejoblíbenějších a nestarších LANek u nás už klepe na dveře. Ano, tušíte správně, blíží se LanCraft FPS Autumn 2k9 s bratříčky Counter-Strike 1.6 a Counter-Strike: Source.
Výchozí obrázek

Jedna z nejoblíbenějších a nestarších LANek u nás už klepe na dveře. Ano, tušíte správně, blíží se LanCraft FPS Autumn 2k9 s bratříčky Counter-Strike 1.6 a Counter-Strike: Source.

Po úspěšném LanCraftu, který se odehrál v dubnu letošního roku, se organizátoři dát CSku opět zelenou! Nyní se ovšem bude soutěžit i v CS:S, čímž organizátoři doufají, že zvednou návštěvnost. V tuto chvíli je možno zaregistrovat až 140 míst, a 28 týmů. Důležité slovo tu ovšem hraje "registrace". Registrujte se na webu lancraftu a týmy následně projevením trošku aktivity napište mildovi, že se na turnaj dostavíte. Pro zlepšení kvality turnaje, lepších cen a dalších mnoha věcí jsme v kontaktu se sponzory, a právě registrace je jedním z bodů, které by nás mohli přiblížit ke spolupráci. Proto neváhejte a registrujte se ještě teď!

Co Vás na tomto podzimním LanCraftu čeká nového? Tak asi hlavně to, že jedním z partnerů se stala firma 7Days, tedy hráči dostanou nějaké ochutnávky zdarma! Nebojte se, neodbydeme Vás jedním kouskem.

První ročník FPS vyhráli hráči týmu SNOOPY v sestavě j0han, KurEcaK, rasan, petras, Rejma. Kdo bude jejich následovníky? Těšit se můžete i na doprovodné turnaje a odměny dostanou i nejlepší hráči turnaje.

V prostorách kulturního domu bude k dispozici občerstvení. Kdyby vám nabídka nestačila, nedaleko místa konání akce je večerka, samoobsluha nebo pizzerie Karolína, která má po dobu konání akce otevřeno až do pozdních nočních hodin a jídlo z ní si můžete objednat přímo od počítače. Rýmařov dále nabízí několik útulných restauračních zařízení, kde můžete ukojit svůj hlad a žízeň, a diskotéku.

Partnerem turnaje je i portál Grunex.

www.lancraft.cz