Přejít k hlavnímu obsahu

ENC: Česká a Slovenská reprezentace

Nedávno jsme vám přinesli novinku o tom, že na nadcházejícím European Nations Championship se budou hrát hned dvě nové hry. Naši nejlepší hráči neotáleli a už nyní se formuje česká a slovenská reprezentace.
Výchozí obrázek

Nedávno jsme vám přinesli novinku o tom, že na nadcházejícím European Nations Championship se budou hrát hned dvě nové hry. Naši nejlepší hráči neotáleli a už nyní se formuje česká a slovenská reprezentace.

Česko

ENC LOGO

Prozatím se nám naskytla podívaná jen tří týmů. Counter Strike 1.6 klučičí i dívčí tým a Counter Strike: Source, který ovšem nemá aktualizovanou soupisku. I tak už se dá předem očekávat, kdo bude v základní pětce hrát, neboť jak už bylo předem oznámeno, největší české hvězdy chtějí v Nations Cupu, pořádaný portálem clanbase.com, dát prostor a šanci mladším hráčům.

Sám jsem byl nejvíce zvědav na to, kdo si zahraje za dívčí tým a některá jména mě nepřekvapila, tým se bude točit okolo kapitánky Jany "jance." Kozákové, která do repre vytáhla i své tři spoluhráčky z eSuby.

V chlapeckém týmu to vypadá podobně jako loni. Kapitánem se opět stal Michal "jckl" Holý, který chce nejspíš stavět na týmu, kterému se podařilo dostat do Nations Cupu. Jedinou změnou je, že post Tomáše "zEra" Bojanovského převzal Tomáš "genius" Pavlič.

Sestava České Reprezentace

Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6 Female
Michal "jckl" Holý - eSubaJana "jance." Kozáková - eSuba
Tomáš "oskar" Šťastný - eSubaNikol "Maiuska" Janečková - eSuba
Tomáš "genius" Pavlič - eSubaHana "Hannah" Slabá - eSuba
Tomáš "small" Bortel - SNOOPYZuzana "Lara" Otčenášková - eSuba
Milan "Monty" Stanislav - SNOOPYNikola "Nikooolkka_" Horová - Virtual World
Martin "zigurat" Slanec - NecroraisersMichaela "Seriuska" Havlíčková
Jindřich "jRi" Hochman - eSubaKateřina "Karin" Krobová - GenGaming
Jan "j0han" Juráň - fu.skNikolka "fazOlka" Hrachová
Ondřej "arsas" Lhota - Necroraisers

 

Counter Strike: Source - pravděpodobná sestava
Karel "sneix" Pavlica - Reason Gaming
Petr "pR" Novák - Reason Gaming
Daniel "STR" Ladra - Burning
Tomáš "WT" Herout - Burning
Michal "MajklGO" Míka - Burning

Naší reprezentaci stále chybí hráči ve hrách FIFA, Warcraft3 a Quake Live. Doufáme, že v brzké době se objeví zprávy o těchto sestavách, neboť nezúčastnit se tak prestižního turnaje, jakým ENC je, by byla náramná škoda.

Slovensko

Naši sousedé také nezaháleli a už teď znají většinu svých sestav. Jediné co předem manažer Ladislav "Lao" Noskovič avizoval je, že tým nebude mít Quake Live reprezentaci.

Sestava pro CS 1.6 je víceméně stejná jako ta, co reprezentuje slovenskou vlajku v Nations Cupu. Do hry se opět dostanou hráči jako Stanislav "StaN" Levan nebo Oliver "cheesE" Sokol.

To holčičí squad ještě nemá plnou podobu. Prozatím se v týmu vyjímá jen Martina "Mia" Rodinová, která byla zvolena jako kapitánka týmu.

V CS:S to vypadá tak, jak by všichni očekávali. Slováci nedávají nikomu nic zadarmo a jejich sestava bude napěchovaná jen těmi největšími jmény. Můžete se tak těšit na nejlepšího hráče roku 2009 Marka ".PhP" Kádka nebo na mašinu na fragy Ladislava "GuardiaN" Kovácse.

Na rozdíl od nás, Slovensko už má plnou podobu kromě dívčí sestavy. Můžeme tak jen přihlížet, kdo se stane "vyvolenou", která bude reprezentovat slovenský národ.

Sestava Slovenské reprezentace

Counter Strike 1.6Counter Strike: Source
Michal "baf0" Čierny - suicideMartin "XeRo" Csontos
Oliver "cheesE" Sokol - FU.skMarek ".PhP" Kádek - Reason Gaming
Gregor "Gr3g1" Mede - FU.skLadislav "GuardiaN" Kovács - Reason Gaming
Marián "h4-" Obal - defeatersMartin "UN" Stehlík - Reason Gaming
Juraj "nim" Sanitra - suicideMichael "robuteK" Csontoš
Boris "skreqONe" BelanDavid "anonymousX" Korman
Stano "StaN" Levan - suicide
Radovan "uNreaL" Bratinka - FU.sk
  
Warcraft3FIFA
Maroš "Showme" Minárik"oSiSko"
Radovan "Comm" ViselkaIvan "Ivaninho" Pastyrcak
"ReFashioned"Roland "Rolo" Čaprnka
Jozef "Klerna" VavrecanRoman "Romi" Cipov
Martin "aMa" Klich 
 Peter "Tygricek" Fendek 

 

Držíme oběma reprezentacím palce ve všech hrách, kterých se chtějí zúčastnit. Jako vždy vám budeme přinášet jen ty nejčerstvější informace ze zákulisí Europan Nations Championship. Zůstaňte s námi!

Zdroj: ESL.eu