Přejít k hlavnímu obsahu

Volňásky do Palace Cinemas pro týmy v CS:S Clanbase

26. 4. 2010 | 14:00 Counter Strike: Source
KINO ZDARMA. Buďte aktivní v našich
Výchozí obrázek
Palace Cinemas
KINO ZDARMA. Buďte aktivní v našich
Clabase a vyhrajte volňásky do kina.

Na PLAYzone se pomalu ale jistě usazují kromě turnajů i žebříčky, takzvané Clanbase (chcete-li hezky česky klanbáze), ve kterých můžete vyhrát produkty od společnosti SteelSeries. V rámci propagace těchto žebříčků jsme se rozhodli odměnit ty nejaktivnější týmy nějakým pěkným dárkem - volňásky do sítě multikin Palace Cinemas. Co udělat pro to, aby je získal právě váš tým?

Je to velice jednoduché, volňásky získá jak v SteelSeries 2v2 Classic, tak v SteelSeries 5v5 Classic tým, který jako první dosáhne odehraných 25 zápasů. Následně získají hráči 2v2 týmu 4(6) volňásků a hráči 5v5 týmu 10 volňásků do celé sítě Palace Cinemas. Až se tak stane, stačí mi napsat soukromou zprávu zde na webu (upozorňujeme předem nepoctivé hráče, že není možné vytvářet fiktivní zápasy, takovýto prohřešek povede k doživotnímu banu na PLAYzone.cz).

V průběhu bude možné získat extra body za účast (a postup) v ohodnocených PLAYzone.cz turnajích (nebo-li Rank turnaje), takže nebudete muset hráč pouze jenom žebříček. Jak jsme již uvedli v nadpisu, jsme ochotni spustit tolik klanbází, kolik jenom budete chtít, základní podmínkou je ovšem hranost, se kterou byl dříve zásadní problém. Ke shánění soupěřů můžete využít například naší funkci hledání zápasů.

Rozhodněte sami o tom, kde chcete hrát

Štítky: PLAYzone, Clanbase