Přejít k hlavnímu obsahu

ESL spouští novou severoamerickou ligu

Organizace Electronic Sports League ohlásila vytvoření zcela nové soutěže, která zasáhne na americký kontinent. Nová liga ponese název ESL National.ESL tak poprvé v historii expanduje na americký kontinent, kde vytvoří zcela novou ligu, nazvanou ESL National. Tato soutěž bude jakousi americkou kvalifikací do celosvětové soutěže ESL Intel Extreme Masters, kam se dostanou jen nejlepší týmy světa.
Výchozí obrázek

Organizace Electronic Sports League ohlásila vytvoření zcela nové soutěže, která zasáhne na americký kontinent. Nová liga ponese název ESL National.

ESL tak poprvé v historii expanduje na americký kontinent, kde vytvoří zcela novou ligu, nazvanou ESL National. Tato soutěž bude jakousi americkou kvalifikací do celosvětové soutěže ESL Intel Extreme Masters, kam se dostanou jen nejlepší týmy světa.

Šéfem nové části ESL se stane známý Trevor "Midway" Schmidt, který je zakladatelem a vlastníkem jednoho z nejznámějších portálů na světě - GotFrag.com. "Hledal jsem šanci, díky níž bych mohl popostrčit eSport v USA dopředu. Díky ESL jsem tu šanci našel, neboť výhody, které ESL do Ameriky přináší jsou neskutečné. Snad společně expandujeme po celé severní Americe a pomůžeme vylepšit jednu ze zastávek IEM."

Všechny informace, ohledně kvalifikace do ligy, finanční dotaci, LAN finále a hlavně pak samotná webová prezentace, vyjdou najevo už pátého července.

Štítky: ESL