Přejít k hlavnímu obsahu

Rising se stěhují do Foxiclub

6. 9. 2010 | 14:58 Counter Strike: Source
Counter-Strike: Source tým, který donedávna hájil barvy týmu Rising eSports mění působiště. Ode dneška budeme tuto sestavu vídat pod hlavičkou organizace Foxiclub.Hráči týmu si prošli strastiplnou cestou už při samotném začátku jejich společného hraní. Na MSR kvalifikaci dokonce sami v jejich řadách odhalili a pomohli k usvědčení cheatera (silverrr, který se nedávno na PZ objevil pod přezdívkou exitus).
Výchozí obrázek

Counter-Strike: Source tým, který donedávna hájil barvy týmu Rising eSports mění působiště. Ode dneška budeme tuto sestavu vídat pod hlavičkou organizace Foxiclub.

Foxiclub LogoHráči týmu si prošli strastiplnou cestou už při samotném začátku jejich společného hraní. Na MSR kvalifikaci dokonce sami v jejich řadách odhalili a pomohli k usvědčení cheatera (silverrr, který se nedávno na PZ objevil pod přezdívkou exitus).

Po jeho neslavném odchodu se do týmu dostal nový pátý – Adam 'hany' Hanák, se kterým hráči vytvořili v současnosti jeden z nejstabilnějších celků u nás. Ačkoliv jsme je nemohli vidět na LAN Dětkovice, vydrželi přes prázdniny a už se těší na kvalifikaci INTEL Counter-Strike: Source ligy.

Jak už napovídá titulek článku, jednu věc kluci změnili - působiště. Počínaje dneškem je budeme vídat v barvách týmu Foxiclub.

„V nejbližší době je v plánu INTEL liga, která bude určitě ve velké dávce diktovat tempo české CS:S scény a ve které bychom se chtěli ukázat v nejlepším světle, což bude v takové konkurenci velice težké, ale věříme si. Dále jsou v plánu Mezihernové turnaje, nejbližší 25. září, na který se chceme podívat. Samozřejmě podle formy je možnost zahraniční účasti na LAN akcích, ale tohle už je čistě na vedení a jeho mínění. Prozatím je na prvním místě INTEL liga a MZH,“ rozpovídal se v rozhovoru pro domácí web jeden z hráčů - Lukáš Líbal.

Sestava Foxiclub

{#Česká Republika} Adam 'hany' Hanák
{#Česká Republika} Michal 'snap' Čečelský
{#Česká Republika} Lukáš 'tr1pple' Líbal
{#Česká Republika} Luboš 'mek' Vyroubal
{#Česká Republika} Petr 'ther' Bartoš