Přejít k hlavnímu obsahu

Haxz vyhozen z Beasts, kdo jej nahradí?

1. 10. 2010 | 17:01 Counter Strike: Source
CS:Source sekce působící pod organizací Beasts opět mění sestavu. Podaří se jim se začínající INTEL ligou konečně ustálit soupisku?1.10.2010 17:49: Svoje vyjádření k odchodu zaslal haxz, kde nastiňuje, že situace se nemusela stát tak, jak Beasts prezentují na svém webu.
Výchozí obrázek

CS:Source sekce působící pod organizací Beasts opět mění sestavu. Podaří se jim se začínající INTEL ligou konečně ustálit soupisku?

1.10.2010 17:49: Svoje vyjádření k odchodu zaslal haxz, kde nastiňuje, že situace se nemusela stát tak, jak Beasts prezentují na svém webu.

Vyjádření haxze:

"Chci vzkázat daredeviloj, který naprosto nerozumí managmentu a už vůbec CSS, aby toho raději nechal a věnoval se rodině, než přijde o nervy. Zároveň bych se mu chtěl vysmát, že si vůbec dovolil dávat podepisovat falešné smlouvy a říct, že mě vyhodil z týmu i když jsem sám tým opustil."


Z Beasts byli podle informací uvedených na webových stránkách organizace vyhozeni hráči Vanto a haxz. "Neříkáme, že by byli zas tak špatní, ale neodpovídali našim požadavkům. Oběma hráčům děkujeme za jejich reprezemntaci." píše se v oficiálním prohlášení.

Náhradníky za již zmíněnou dvojici jsou FLash a Optikal. FLash v rozhovoru na stránkách Beasts zmiňuje, že do týmu přichází, aby si zahrál na zahraničních LAN akcích a aby si užil pohodovou atmosféru v týmu. Vyjádření druhého hráče se nám získat nepodařilo.

Sestava Beasts

{#Slovenská Republika} Tomaš 'Monty' Uharek
{#Slovenská Republika} Michal 'LousT' Uhliarik
{#Česká Republika} Patrik 'FLash' Žižka
{#Česká Republika} Jakub 'JamesStar' Hvězda
{#Slovenská Republika} Dodo 'aKK' Hudec
{#Slovenská Republika} 'optikal'

Beasts budou tuto sezónu hrát ve třetí divizi INTEL ligy a poprvé se představí již v úterý v zápase proti clanQuare (odkaz na zápas)

Zdroj: beasts.cz