Přejít k hlavnímu obsahu

Šrot v exZenii. Konečně nadějná sekce?

6. 1. 2011 | 16:41 Counter Strike: Source
Česká herní organizace nesoucí jméno exZenie přijímá po dlouhé době Counter-Strike: Source celek.Vyvoleným týmem se stává sestava, která dosud působila pod názvem Šrot Commando a mimo jiné hraje 1. divizi naší INTEL Counter-Strike: Source ligy. Hráči (s jednou obměnou v sestavě) také bojují o účast na offline finále první sezóny.
Výchozí obrázek

Česká herní organizace nesoucí jméno exZenie přijímá po dlouhé době Counter-Strike: Source celek.

exZenie LogoVyvoleným týmem se stává sestava, která dosud působila pod názvem Šrot Commando a mimo jiné hraje 1. divizi naší INTEL Counter-Strike: Source ligy. Hráči (s jednou obměnou v sestavě) také bojují o účast na offline finále první sezóny.

Jádro týmu je již dlouhou dobu stejné, tvoří ho hráči, které jsme mohli vídat například v barvách Snoopy na LAN Dětkovice nebo později eEriness. K sestavě, která je výbornou kombinací mládí a zkušenosti, přibyl Dominik 'KLOCEK' Klotzmann, jenž nahradil v sestavě Adama 'Neci' Zoulu. Neci totiž od podzimu 2010 působí v celku nEophyte.

"Naše sestava se skládá z pohodových hráčů a hlavně kamarádů, což dokazuje i naše třetí místo jak v INTEL Lize, tak na LAN Dětkovice. Dobré výsledky máme také na Mezihernových turnajích," zhodnotil situaci týmu KLOCEK.

Sestava exZenie

{#Česká Republika} Dominik 'KLOCEK' Klotzmann
{#Česká Republika} Lukáš 'Luka5' Zeman
{#Česká Republika} Matouš 'pussyhead' Urban
{#Česká Republika} Josef 'pep1k' Božek
{#Česká Republika} Martin 'darKane' Chvíla