Přejít k hlavnímu obsahu

MH: exZenie vítězí a postupuje na MČR

27. 2. 2011 | 17:18 Counter Strike: Source
Hráči splnili, co slíbili a na únorový Mezihernový turnaj se tak dostaví kompletní počet šestnácti týmů. Mimo peněžní dotace se bude bojovat také o tři místa na Mistrovství ČR v počítačových hrách.
Výchozí obrázek

Hráči splnili, co slíbili a na únorový Mezihernový turnaj se tak dostaví kompletní počet šestnácti týmů. Mimo peněžní dotace se bude bojovat také o tři místa na Mistrovství ČR v počítačových hrách.

Mezihernový CS:Source Turnaj

17.30: Poprvé v historii Mezihernových turnajů vítězí mimopražský tým. exZenie poráží eEriness 16-3 na mapě de_tuscan a získává zlato. Sloty na MČR si mimo exZenie zajistili eXtatus a ONEFRAG.

17.00: Sledujte živě finále na SourceTV: bcast02.blank-TV.de:50100

16.31: Sloty na MČR si odnášejí ONEFRAG, exZenie a eXtatus, prvním finalistou jsou eEriness.

14.06: eEriness jako zázrakem dokázali i přes prohru vyhrát skupinu. V prvním kole nastoupí proti mixu z Brna. Které týmy si vybojují místo na MČR?

13.32: Tým lmaes je s okamžitou platností vyloučen z turnaje. Jeden z hráčů zničil část vybavení herny Battlezone. Play-off i doprovodný turnaj odstartují ve 14.30.

12.54: První skupina je opravdu zamotaná, před posledním kolem mají šanci na vítězství ve skupině hned tři týmy, šanci na postup ze skupiny do hlavního play-off mají všechny čtyři. Komu se to nakonec podaří? SourceTV je k dispozici u zápasů.

11.46: Obrovské překvapení se událo ve skupině A. Favorizovaní eEriness, prohráli proti týmu TheProphecy 13-16.

11.14: Základní skupiny se rozbíhají, nejzajímavější zápasy můžete sledovat pomocí SourceTV. Adresy najdete jako vždy v bloku coverage.

Na první Mezihernový turnaj v roce 2011 dorazilo 15 týmů, což je 75 hráčů. Ti byli rozděleni do 4 základních skupin, ze kterých postupují dva nejlepší do play-off. Týmy na 3. a 4. místě ve skupinách si ještě zahrají o volné hodiny do heren v doprovodném turnaji.

Kromě hodnotných cen hrajeme i o tři postupová místa na finále Mistrovství ČR v počítačových hrách 2011.

Ceny v turnaji (16 týmů)

  • 1. místo - 2475 Kč
  • 2. místo - 1031 Kč
  • 3. místo - 618 Kč

Nasazené týmy

  • eEriness - CompPost
  • Cracked Gamers - CompPost
  • exZenie - Velký Špalíček
  • ONEFRAG - Storm Games Club

Na turnaji jsou hned dva týmy, které již mají své místo na MČR jisté a to eEriness a Cracked Gamers. Zítra již budeme znát hned pět účastníků Mistrovství.

Kandidátů na vítězství je mnoho, podaří se eEriness, kteří nastoupí bez Martina 'tv1' Dráhy překonat rekord eSuby v počtu vyhraných MH v řadě nebo naopak exZenie potvrdí svou stoupající kvalitu a mladý tým sáhne poprvé na nejvyšší příčku?

Nového člena sestavy představí i Cracked Gamers, kde skončil prox a místo něj nastoupí Michal 'Bordel' Weiss. Po dlouhé době se jedou na Mezihernový turnaj předvést i ONEFRAG, kteří v nejsilnější sestavě pomýšlejí na ty nejvyšší příčky, slovenský tým se zcela jistě nespokojí s koncem ve čtvrtfinále.

eEriness Logo

{#Česká Republika} eEriness

{#Česká Republika} hops
{#Ruská federace} whisp
{#Česká Republika} addrid
{#Česká Republika} nub1um
{#Česká Republika} tyllnik

Cracked Gamers Logo

{#Česká Republika} Cracked Gamers

{#Česká Republika} tripple
{#Česká Republika} ther
{#Česká Republika} snap
{#Česká Republika} hany
{#Česká Republika} Bordel

ONEFRAG Logo

{#Slovenská Republika} ONEFRAG

{#Slovenská Republika} ROBUTEK
{#Slovenská Republika} XeRo
{#Slovenská Republika} bohemian
{#Slovenská Republika} vErgiL
{#Slovenská Republika} f_

exZenie Logo

{#Česká Republika} exZenie

{#Česká Republika} pep1k
{#Česká Republika} luka5
{#Česká Republika} KLOCEK
{#Česká Republika} darKane
{#Česká Republika} pussyhead

Obměněnou sestavu představí i stálice eXtatus, kde od roku 2011 působí dvojice Erien a dosty. V podobné pozici jsou DOG Soldiers, kteří se představí v této sestavě na MH vůbec poprvé.

Z celého turnaje přineseme velmi podrobnou reportáž, již nyní si můžete vsadit na celkového vítěze turnaje. Souhlasíte s kurzy od našeho bookmakera nebo favorizujete jiný celek?

Partneři Mistrovství ČR v počítačových hrách

nvidia logo

HAL3000 Logo

INTEL Logo

Toshiba Logo

GIGABYTE Logo

Electronic Arts Logo

Partnerské herny