Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone rozšiřuje řady CS:S adminů

19. 3. 2011 | 12:45 Counter Strike: Source
V admin týmu pro hru Counter-Strike: Source se od roku 2007, kdy byly spuštěny CS:S soutěže na tehdejším United-Games mnoho lidí neprostřídalo.A protože původnímu osazenstvu takřka bez výjimky prostě a jednoduše "došel čas", je potřeba tuto díru zalátat novými, odhodlanými členy komunity. Mám obrovskou radost, že v druhé polovině roku 2010 a hlavně v tomto roce, jsme do našeho týmu přijali hned několik lidí, kteří pomáhají udržet CS:Source na PLAYzone.cz pokupě.
Výchozí obrázek

V admin týmu pro hru Counter-Strike: Source se od roku 2007, kdy byly spuštěny CS:S soutěže na tehdejším United-Games mnoho lidí neprostřídalo.

A protože původnímu osazenstvu takřka bez výjimky prostě a jednoduše "došel čas", je potřeba tuto díru zalátat novými, odhodlanými členy komunity. Mám obrovskou radost, že v druhé polovině roku 2010 a hlavně v tomto roce, jsme do našeho týmu přijali hned několik lidí, kteří pomáhají udržet CS:Source na PLAYzone.cz pokupě.

Současné složení PLAYzone admin týmu

{#Česká Republika} Adam 'Neci' Zoula - administrátor turnajů a lig
{#Česká Republika} Daniel '.fakEr' Suk - administrátor turnajů
{#Česká Republika} Jaroslav 'SAMONE' Přib - administrátor turnajů
{#Česká Republika} Michal 'Bordel' Weiss - redaktor, admin turnajů a lig
{#Česká Republika} Přemek 'HUHY_' Malina - redaktor
{#Česká Republika} Miroslav 'Unto' Štěpánek - bookmaker, pomocný admin PZ Ligy
{#Česká Republika} Pavel '-Paulie-' Julínek - bookmaker

Mám velikou radost, že po dlouhé době se konečně začala zapojovat i "mladší" část herní komunity a věřím, že i v budoucnu se nám podaří do týmu přivádět samé kvalitní členy, kteří budou mít zájem něco pro scénu vybudovat.

Štítky: PLAYzone