Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor s Cechim na téma PLAYzone ligy

27. 3. 2011 | 17:13 Warcraft 3
Není tomu tak dlouho co byla dohrána československá 1vs1 liga na PLAYzone. My jsme Vám slíbili rozhovor s vítězem a tady je!  Cechi vyzařuje velice skromnou ba i sebekritickou aurou.
Výchozí obrázek

Není tomu tak dlouho co byla dohrána československá 1vs1 liga na PLAYzone. My jsme Vám slíbili rozhovor s vítězem a tady je! {#Česká Republika} Cechi vyzařuje velice skromnou ba i sebekritickou aurou. Každopádně mu nechybí smysl pro humor, když odpovídá na otázky a popisuje nám zážitky ze soutěže, jeho cestu pavoukem a samozřejmě co se mu nelíbí a líbí


Ahoj Dane, řekni.. jaké to je být nejlepší v něčem? neztrácí to trochu na motivaci?

Ahoj. Bohužel ti neodpovím na otázku jaké je to být nejlepším, protože si nemyslím že bych jim byl. Na tuto otázku budu mít odpověd až porazím jednoho nejmenovaného hráče ;) A motivaci neztrácím, protože hraju docela hodně zahraničních lig ať už clanových nebo 1v1/2v2.;)

Vyhrál si WC3:TFT ligu, popiš nám prosím tvoji cestu k vítězství.

Skupinka byla v pohodě, jelikož postupovali 4 ze skupinky tak nebyl problém postoupit. Playoff pro mě začala až jak jsem potkal Signa protože to už byl takovej "soupeř" :D.. Přemluvil mě na random kde jsem na TS chytil humana a on orka ( pro mě lepší ale já to strašně posral ) Druhou hru jsem hráli na SV kde jsme šli oba main rasy a já vyhrál. Třetí mapou byla TR kde sign zebral humana (nevím proč) a tak jsem vyhrál za 7 minut.. Ve finále jsem měl pak Sedu, který hrál na EI orka a já zkoušel to co v EMS na Sokola jenomže Seda do ubránil a tak jsme šli do late game kde mi to vyhrál focus :D. Druhou hru si Seda založil TS, kde jsme hrali ud mirror a oba jsme šli klasiku s pavouky a byla to taková hra kde jeden udělá chybu a prohraje. Seda mi šel dát creepjack k mercu kde se také odehrála poslední bitva a tam fainul s DK který si nechal zabít a hned na to dostal surround na Liche a byl konec. Grandfinále snad všichni viděli tak to komentovat nebudu ale nejtěžší a nejlepší zápasy jsem hrál právě tam ;)

Charakterizuj prosím své vítězství dvěma slovy.

Imba undead :D

Kdo ti dělal v play-off největší potíže?

Šeda

Myslíš, že tě může v budoucnu nějak ohrozit?

Ne... Šeda má svou budoucnost už někde jinde a nemyslím si že by začal hrát warcraft (aktvině)

Když by si měl poradit, co by si poradil svým protihráčům?

Nevím.. Ať trénují :D

Absolvoval si nějaký zvláštní trénink před finálem?

Ani ne, jediný co jsem udělal bylo to, že jsem přemluvil šedu, aby šel na garenu a tam jsem si vyzkoušel jednu taktiku, kterou jsem ani nepoužil protože sem hrál finále právě se šedou :)

Myslíš, že měla soutěž nějaké mouchy? Co by si osobně ty sám změnil do budoucna?

Neměla. Odehrát jeden zápas v týdnu nebyl problém :p . Jediný co mě zarazilo byl přístup některých hráčů, kteří to vzdali "bez boje"

S čím si byl naopak spokojený?

Se vším a hlavně stím že se našel někdo kdo to "zorganizoval"

Považuješ toto za svůj vrchol kariéry?

v podstatě žádnej turnaj ještě nevyhrál (v zotacu to fakt nejde :D) tak by se dalo říct že ano ale chcu dosáhnout větších cílu než vyhrát na "inaktive" cz scéně.

Těšíš se na další sezónu?

Ano, určitě se ji zůčastním ;)

Kde ještě tě máme možnost vidět hrát?

Hraju jednu ligu, kde jsem se po kvalifikaci dostal do top 16 a chytl dobrou skupinku, takže tam chci postoupit do playoff. Ještě hraju s TomikuSem jednu 2v2 ligu (jsme v LB) PS : posral to on ;). A pak takové ty clanové ligy kde nás regne orga :)

Co by si vzkázal těm, kteří WC3:TFT odsuzují za (ne)mrtvý?

Jen to ať si vzpomenou na to jaké krásné časy u toho zažili ;))