Přejít k hlavnímu obsahu

Foxiclub se stěhují do Represents

11. 4. 2011 | 23:24 Counter Strike: Source
Sestava okolo stEELa, která do nynějška byla známá jako sekce působící pod organizací Foxiclub, mění po 3 měsících zázemí. Novým hostitelem tohoto týmu se stává Represents Gaming.
Výchozí obrázek

Sestava okolo stEELa, která do nynějška byla známá jako sekce působící pod organizací Foxiclub, mění po 3 měsících zázemí. Novým hostitelem tohoto týmu se stává Represents Gaming.

Tahle sestava spolu hraje už nějaký pátek, avšak do nynějška působila pouze v jediné organizaci, a to Foxiclub. Ty vlastnil bratr jednoho z hráčů tohoto týmu, proto tam také vydrželi tak dlouho. Nyní však pohár trpělivosti kvůli neaktivitě Foxi přetekl a sestava si našla nové zázemí. Tím je již úvodu zmiňované Represents Gaming. Do nového zázemí však sekce vstupuje s lehce pozměněnou sestavou. Do původně až na stEELa ryze slovenského týmu přistoupili dva češi, ex-hráč iRonix Tomáš 'cRoox' Kůrka a také Jakub 'master' Sichrovský, kteří rovnováhu hráčů z Čech a Slovenska vyrovnali. Místo těchto dvou posil se z týmu pakují 'Luksen' a 'proof', kteří údajně často způsobovali špatnou morálku týmu. Připomeňme si, že Represents momentálně bojují v PLAYzone lize, konkrétně ve skupině B, kde momentálně okupují první příčku.

Nynější sestava Represents:

{#Česká Republika} Dominik 'stEEL' Staněk
{#Slovenská Republika} Marián 'BladE' Mátray
{#Slovenská Republika} Ján 'Jano' Madacki
{#Česká Republika} Tomáš 'cRoox' Kůrka
{#Česká Republika} Jakub 'masterko' Sichrovský
{#Slovenská Republika} Damián 'DamiEAN' Lorko

Štítky: Foxiclub, Represents
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.