Přejít k hlavnímu obsahu

World of Tanks - Komentované replaye na streamu !

25. 6. 2013 | 15:12 World of Tanks
World of Tanks - Komentované replaye na streamu !Někteří hráči mají dar, že když zapnou jakoukoliv novou online hru, dokážou během pár minut,hodin nebo dní hru dokonale zvládnout bez cizí pomoci.Pak tu máme skupinu, které to trvá déle a nemají možnost jak se různé finty naučit nebo se vyvarovat herních chyb. Přesně pro tyto hráče je tento článek.
Výchozí obrázek

World of Tanks - Komentované replaye na streamu !

Někteří hráči mají dar, že když zapnou jakoukoliv novou online hru, dokážou během pár minut,hodin nebo dní hru dokonale zvládnout bez cizí pomoci.

Pak tu máme skupinu, které to trvá déle a nemají možnost jak se různé finty naučit nebo se vyvarovat herních chyb. Přesně pro tyto hráče je tento článek.

Hráč Uanubis na oficiálním fóru hry World of Tanks založil téma"Komentované replaye na streamu!". 

Zde mohou hráči vkládat své replaye ze hry. Uanubis si každý týden vybere 5replayů a natočí video s jeho komentářem, co který hráč dělá se svým tankem dobře, nebo spíš častěji špatně. 

Počet jeho hotových videí překročil 21 s počtem zhlédnutí přes 30tis.

Pokud i ty chceš zkusit své štěstí a myslíš si, že můžeš ostatním ukázat svoji herní dovednost neváhej, a vlož svůj replay SEM a to vždy do uzávěrky každý pátek do 18.00hod. 

 

Stream komentovaných replayů bude probíhat v sobotu od 21:00 na http://cs.twitch.tv/letsplaywotcz

a záznam všech komentovaných replayů bude na                             http://www.youtube.c...CZ?feature=mhee

 

 Záznam č.21