Přejít k hlavnímu obsahu

WoT - Soutěž Tankový vtip

12. 7. 2013 | 07:46 World of Tanks
Soutěž: Tankový vtip a test pozornosti s UanubisemVaším úkolem je do komentáře pod video napsat co nejlepší tankový vtip (ať už z prostředí World of Tanks nebo z reálného světa tanků). V neděli 14.7.
Výchozí obrázek
Soutěž: Tankový vtip a test pozornosti s Uanubisem
Vaším úkolem je do komentáře pod video napsat co nejlepší tankový vtip (ať už z prostředí World of Tanks nebo z reálného světa tanků). V neděli 14.7. pak proběhne vyhodnocení, kde nejlepší vtip (po řádném prodiskutování) vyberu a daný váherce obdrží B2jku se dnem prémka, 300g a stáním v garáži. Každý můžete přispět POUZE JEDNOU, pokud napíšete více komentářů VŠECHNY BUDOU IGNOROVÁNY. Pokud by se nějaký vtip opakoval a byl vybrán, vyhrává PRVNÍ TVŮRCE (logicky). Čas vymýšlet máte do poledne 14.7., kdy soutěž končí.
Odkaz na video zde

Pokud youtube není Váš šálek kávy, popřípadě chcete zkusit štěstí na více místech, simultálně s touto soutěží poběží i soutěž na twitchi která vyzkouší Vaší pozornost ! V průběhu kteréhokoli ze streamů (pátek, sobota, neděle) se někde na obrazovce objeví dohromady dva kódy, opět na balíček B2+stání+300g+den prémka. Zde je pravidlo - kdo dřív kód použije, ten vyhrává  
Soutěž končí také 14.7. 
Odkaz na twitch zde