Přejít k hlavnímu obsahu

WoT - Velcí a těžcí: Americké mise

12. 7. 2013 | 17:14 World of Tanks
Velcí a těžcí: Americké miseTankisté,je čas přestat s polovičatými bitvami a neefektivními přestřelkami. Nastal čas diplomacie – pomocí větší palebné síly!
Výchozí obrázek

Velcí a těžcí: Americké mise

Tankisté,

je čas přestat s polovičatými bitvami a neefektivními přestřelkami. Nastal čas diplomacie – pomocí větší palebné síly!

Tento speciál Velcí a těžcí se zaměří na americké tanky nejvyšších úrovní s automatickými nabijáky. Bonusy získají všichni, kdo s nimi vyrazí do bitev, nebo kdo se je budou pokoušet zničit.

 

30% sleva a 30% zvýšení příjmů u následujících amerických tanků:

 

  • VIII_T69
  • IX_T54E1
  • X_T57 Heavy

 

Pokud sníte o těchto krásných strojích ve své garáži a stále je nemáte, nabízíme vám slevu na jejich nákup. A jestliže vám již v garáži stojí, vyrazte s nimi do boje a určitě vás potěší, že s nimi získáte kredity navíc.

Mise
Kromě slevy a kreditů navíc pro vás máme také připravenu misi ničení cílů, za jejíž splnění dostanou všichni hráči jistou odměnu.
Mise: Zničte jeden kus od každého ze tří výše uvedených tanků v náhodných bitvách během trvání tohoto speciálu a získáte dvě velké sady nářadí.

Tuto misi lze na každém herním účtu splnit pouze jednou.

Speciál bude probíhat od 15. července 07:10 SELČ do 30. července 07:00 SELČ. To znamená, že si bonusy můžete užívat dva týdny a stejnou dobu máte také na splnění mise.
Video: