Přejít k hlavnímu obsahu

Preliminaries: StanCifka končí v 9. kole LB

14. 5. 2016 | 13:26 Hearthstone
Inkeepeři po celé Evropě a dokonce i Jižní Africe o víkendu otevřou své taverny těm nejpovolanějším.
Výchozí obrázek

Inkeepeři po celé Evropě a dokonce i Jižní Africe o víkendu otevřou své taverny těm nejpovolanějším.

UPDATE #1: Jarní preliminaries jsou již v plném proudu, bohužel z trojice hráčů drží českou vlajku pouze jediný. Mikuláš "pokrovac" Dio i Jaromír "Jarla" Vyskočil jsou z kola venku, playoff se jim těžce nepovedlo. Naopak Stanislav Cifka jede bomby a do nedělního programu vkročí zápasem osmého kola dolního pavouka, kde ho čeká soupeř Nicslay. Český hráč má za sebou skalpy hráčů Kolento nebo Neirea, bohužel na Faramira nestačil.


V pátek se totiž utkají vítězové kvalifikačních kol tzv. Tavern Hero. Mezi nimi můžeme fandit například Syntheticovi z Majestic Lions, Kaprovi z týmu Exiles, Kubicckovi9 z týmu Universe.

Pokud se naši zástupci umístí mezi 32 nejlepšími Tavern Hrdiny z celé Evropy, pak jim budeme moct fandit i v sobotu, protože by se připojili k 128 nejlepším hráčům ladderu a Open cupů pro jaro 2016.

Mezi zmiňovanými 128 top hráči v Evropě najdeme i tři česká jména. Pokrovače z týmu eSuba, JáruVyskočila a.k.a JarlaHS z Inside Games a StanCifku hrajícího na volné noze. Tyto tři hráči tedy určitě uvidíme v sobotních soubojích. Držme jim tedy palce ať se jim podaří pavoukem dojít co nejdále a obsadí tak místa zaručující účast na Jarním Mistrovství Evropy v Hearthstonu.

Spring Preliminaries

Celé víkendové klání je samozřejmě dostupné i pro diváky, přičemž je ozvláštněno o spoustu doprovodných akcí a soutěží. Jestli nevíte co s volným časem a máte rádi Hearthstone, pak neváhejte a zavítejte do pražského RE-LOADu (více info zde).

Pokud byste však přímo do RE-LOADu nemohli, tak nezoufejte, budou pro vás připraveny streamy v rozličných jazycích, přičemž ten hlavní (anglický) bude obstarán komentátorskými esy světového kalibru v čele s Frodanem, Sottlem či Kiblerem.

Ať už z domova, či přímo z místa konání, nenechte si tuto akci ujít. Je opravdu jedinečná, nabytá skvělými doprovodnými akcemi a českými top hráči, kteří určitě ocení vaši podporu.

Zdroj: Battle.net
Štítky: HCT, Preliminaries