Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Liga I: eSuba těsně udržela 1. místo

11. 5. 2016 | 16:50 League of Legends
Základní část PLAYzone ligy už nám skončila i v League of Legends a nám nezbývá než se podívat, které týmy postoupily na premiérové LAN finále.
Výchozí obrázek

pzLiga

Základní část PLAYzone ligy už nám skončila i v League of Legends a nám nezbývá než se podívat, které týmy postoupily na premiérové LAN finále.

Z prvního místa jde stejně jako v CS:GO tým eSuba, během 14 kol podlehl tým v čele s Dejvem pouze Inside Games v 5. kole a na závěr v nepodstatném zápase Majestic Lions. Pouhé tři body za nimi jsou právě Inside Games, kteří však kromě jedné prohry s eSubou ztratili body vícekrát a od eSuby je v závěru základní části dělí jedno vítězství, tedy tři body.

Tým eXtatus jakožto stálice domácí scény si od začátku soutěže držel třetí pozici a na stejné příčce se skórem 9-5 kluci nacházejí i ke konci. Čtveřici postupujících na LAN finále doplňují Fraternitas, se kterými to po rozpadu sekce v začátku ligy vypadalo bledě, nicméně okolnosti hrály v jejich prospěch a v závěru Bratrstvo všechny poráželo.

PLAYzone LoL liga

Na celkově pátém místě pak končí tým Majestic Lions s pěti výhrami, o jednu méně mají v závětří Revital Gaming. Oba týmy podávaly v některých zápasech opravdu sympatické výkony, ty bohužel na postup nestačily. Jistě si říkáte, kam se poděli Dark Tigers, kteří dlouho drželi postupové čtvrté místo. Bohužel DTG k posledním zápasům, kdy měli novou sestavu, vůbec nenastoupili a tak i přes 15 bodů jsou z ligy vyřazeni a končí oficiálně na sedmém místě. Podobný osud potkává i rozpadnuté Hype Gaming, kteří tabulku uzavírají.

LAN finále tak slibuje napínavé boje díky účasti úzké špičky těch nejlepší u nás. První sezóna PLAYzone League of Legends ligy vyvrcholí v pražské Alza Game Zone 22. května, sledovat zápasy můžete přijít přímo na místo, připraven bude také náš Twitch kanál PLAYzone_channel s komentářem Pavla "Mozilly" Klabana, Petra "Xnapy" Jiráka a dalších.

Štítky: Playzone liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.