Přejít k hlavnímu obsahu

LAN finále: Představení HS komentátorů

17. 5. 2016 | 15:24 Hearthstone
Finálové klání v Hearthstone na LAN finále PLAYzone lig se uskuteční již tento pátek a nám je potěšením oznámit čtvěřici komentátorů, jenž svými hlasy doprovodí tuto akci.Během základní části PLAYzone ligy jste mohli slyšet více i méně známější hlasy celé řady komentátorů a my jsme se rozhodli vytvořit dvě zajímavé dvojice také na LAN finále.
Výchozí obrázek

Finálové klání v Hearthstone na LAN finále PLAYzone lig se uskuteční již tento pátek a nám je potěšením oznámit čtvěřici komentátorů, jenž svými hlasy doprovodí tuto akci.

Během základní části PLAYzone ligy jste mohli slyšet více i méně známější hlasy celé řady komentátorů a my jsme se rozhodli vytvořit dvě zajímavé dvojice také na LAN finále.

CzechCloud Mirrari

Tu první bude společně tvořit Petr "CzechCloud" Žalud, jenž je aktuálně nejznámější postavou domácí Hearthstone streamerské scény a tak není třeba ho sáhodlouze představovat. Po jeho boku mu bude sekundovat zkušený hráč Jan "Mirrari" Jestříbek, kterého jste mohli slyšet například jako analystu na loňském Mistrovství ČR.

Obou jsme se zeptali na tipy, kdo podle nich zvítězí v PLAYzone Hearthstone lize. Zatímco Mirrari se jasně rozhodl pro Faeliho, podle CzechClouda v poslední době nemá tu nejlepší formu a proto si za svého favorita jako jediný vybral Meygera.

D0L1K Pido

Druhá dvojice je ta nejčastější, kterou jste v online části PLAYzone ligy mohli slyšet. Martin "D0L1K" Doležal je již stálicí domácí komentátorské scény, nicméně jsme se rozhodli ho oddělit od parťáka CzechClouda. Na komentování jsme si na jaře pozvali Josefa "Pido" Reischiga, jenž nezklamal a s prvním jmenovaným v průběhu soutěže vytvořil sehrané duo.

Ani tady se tipy neodlišovaly a oba hráči pasují do pozice favorita kapitána eSuby a vítěze základní části Faeliho. Pido však přiznal, že by úspěch přál úřadujícímu Mistru ČR Namcorovi. Jedním ze zajímavých příběhů finále tak bude to, jestli Faeli ustojí tuto pozici.


Finále HS ligy se uskuteční v pátek 20. 5. 2016 v Praze - Holešovicích v Alza Tech Zonehrát se bude na noteboocích Alienware, jenž jsou oficiálními notebooky Mistrovství ČR. Přímo na místě bude možnost sledovat celé klání. Pokud neplánujete dorazit, připraven bude Twitch stream PLAYzoneTV, kde pro vás budou připraveni ti nejlepší domácí komentátoři. 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.