Přejít k hlavnímu obsahu

SeatStory Cup V se StanCifkou klepe na dveře

20. 7. 2016 | 23:46 Hearthstone
SeatStory Cup již zažil českou účast a dokonce i dva české hráče na medailových pozicích. Podaří se jedinému českému zástupci zopakovat či ještě vylepšit svou druhou příčku v historicky pátém vydání tohoto populárního turnaje?Seat Story Cup patří mezi stálice Hearthstone turnajů, jenž typický je tím, že jsou na něj zvány jména největšího světového formátu. Minulými vítězi se stali StrifeCro, Savjz, Orange a SuperJJ. Jak už ale úvodník naznačil, ani česká stopa na SSC nezůstala bez odezvy.
Výchozí obrázek

SeatStory Cup již zažil českou účast a dokonce i dva české hráče na medailových pozicích. Podaří se jedinému českému zástupci zopakovat či ještě vylepšit svou druhou příčku v historicky pátém vydání tohoto populárního turnaje?

Seat Story Cup patří mezi stálice Hearthstone turnajů, jenž typický je tím, že jsou na něj zvány jména největšího světového formátu. Minulými vítězi se stali StrifeCro, Savjz, Orange a SuperJJ. Jak už ale úvodník naznačil, ani česká stopa na SSC nezůstala bez odezvy.

Seat Story Cup V

Nejprve se ve druhém ročníku na skvělé stříbrné pozici umístil hráč eSuby Mirrari, jeho úspěch se ve čtvrté sezoně podařilo napodobit StanCifkovi, který ve finále nestačil jen na SuperJJ.

Dosáhnout opět na medailová umístění však pro Cifku nebude vůbec lehké, už v úvodní fázi turnaje, skupině H, narazí na světového šampiona roku 2015 Ostkaku, vycházející německou hvězdu C4mlanna a nevyzpytatelného kanaďana Hotforma.

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Německo} Xixo
{#Spojené státy americké} Firebat
{#Čína} Eloise
{#Švédsko} Forsen
{#Německo} SuperJJ
{#Švédsko} Ostkaka
{#Spojené státy americké} StrifeCro
{#Spojené státy americké} Frodan
{#Dánsko} Hoej
{#Kazachstán} Naiman
{#Švédsko} Powder
{#Polsko} Lothar
{#Nizozemsko} ThijsNL
{#Spojené státy americké} TerrenceM
{#Spojené státy americké} Reynad
{#Německo} Ek0p
Skupina ESkupina FSkupina GSkupina H
{#Spojené státy americké} Chakki
{#Německo} Lifecoach
{#Německo} Gaara
{#Velká británie} J4CKIECHAN
{#Rumunsko} Rdu
{#Spojené státy americké} Zalae
{#Spojené státy americké} Nostam
{#Německo} MrYagut
{#Španělsko} AKAWonder
{#Kanada} Purple
{#Portugalsko} Ignite
{#Spojené státy americké} Justsayian
{#Švédsko} Orange
{#Česká Republika} StanCifka
{#Německo} C4mlann
{#Kanada} Hotform

Všech 32 pozvaných hráčů si to v napínavém turnaji rozdá o prizepool v hodnotě $20,000, přitom vítěz bere polovinu, což dělá v přepočtu zhruba 250 000 Kč. Bitva karetních velikánů započne již ve čtvrtek a vyvrcholí v neděli 24. července a vy jej budete moci sledovat na streamu.