Přejít k hlavnímu obsahu

Další Insomnia se uskuteční koncem srpna

2. 8. 2016 | 13:00 Hearthstone
V pořadí již 58. vydání tradičního anglického herního festivalu Insomnia se uskuteční o víkendu 26. až 28. srpna a čeští hráči budou u toho stejně jako na #57.Koncem března zavítala do Birminghamu výprava o šesti hráče, které vévodila trojice eSubáků a StanCifka. Největší úspěch zaznamenal Mikuláš 'pokrovac' Dio, jenž se dostal přes Swiss i první skupinovou fázi a jehož přemožitelem se stal až Němec Heavion ve čtvrtfinále.
Výchozí obrázek

V pořadí již 58. vydání tradičního anglického herního festivalu Insomnia se uskuteční o víkendu 26. až 28. srpna a čeští hráči budou u toho stejně jako na #57.

Koncem března zavítala do Birminghamu výprava o šesti hráče, které vévodila trojice eSubáků a StanCifka. Největší úspěch zaznamenal Mikuláš 'pokrovac' Dio, jenž se dostal přes Swiss i první skupinovou fázi a jehož přemožitelem se stal až Němec Heavion ve čtvrtfinále.

Insomnia 58

Další ročník se uskuteční koncem druhého měsíce školních prázdnin a opět se očekává početná domácí výprava, stejně jako tomu bylo například na poslední DreamHack. Jsme rádi, že čeští a slovenští hráči se nebojí podívat se do zahraničí vybojovat nějaký ten úspěch a důležité HWC body. Jako to děláme u akcí podobného formátu, také 58. Insomnia dostane dotaci MČR bodů:

  • 1. místo - 500 bodů
  • 2. místo - 400 bodů
  • 3.-4. místo - 300 bodů
  • 5.-8. místo - 200 bodů
  • 9.-16. místo - 100 bodů

Anglický Birmingham bude hostit ještě dvakrát v tomhle roce tradiční Insomnii a my doufáme, že slunné počasí v srpnu neodradí české hráče, aby se poprali o prestižní titul na Truesilver Championship. Fanoušci samozřejmě nepřijdou také o kompletní coverage na PLAYzone.cz.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.