Přejít k hlavnímu obsahu

Team Universe získal slušnou posilu

5. 8. 2016 | 19:26 Hearthstone
Team Universe do své skvadry získal novou posilu v podobě vycházející hvězdy českého Hearthstonu Michala "GIFO" Trávníčka.GIFO se do povědomí široké veřejnosti mohl dostat především v poslední době, když se mu podařilo probojovat do PLAYzone Hearthstone ligy. V té navíc předvádí slušné výsledky, když aktuálně opanuje třetí pozici zaručující kvalifikaci na LAN finále II. sezóny PLAYzone ligy.
Výchozí obrázek

Team Universe do své skvadry získal novou posilu v podobě vycházející hvězdy českého Hearthstonu Michala "GIFO" Trávníčka.

GIFO se do povědomí široké veřejnosti mohl dostat především v poslední době, když se mu podařilo probojovat do PLAYzone Hearthstone ligy. V té navíc předvádí slušné výsledky, když aktuálně opanuje třetí pozici zaručující kvalifikaci na LAN finále II. sezóny PLAYzone ligy.

Team Universe

Není tak divu, že po GIFOvi sáhl jeden z předních českých multigamingových týmů Universe. Proč se GIFO rozhodl zrovna pro tuto organizaci? To nám pověděl on sám:

"Po mé kvalifikaci do PLAYzone ligy a úspěšných výkonech v ní jsem byl osloven několika českými gamingovými týmy. Tým Universe jsem si vybral, protože věřím, že mi nabídnou kvalitní zázemí. Navíc se znám s ostatními kluky z týmu a vím, že mezi hráči Universe panuje skvělá atmosféra."

Aktivní hráčská soupiska Teamu Universe:

{#Česká Republika} Jakub "Ghosty" Florian
{#Česká Republika} Michal "GIFO" Trávníček
{#Česká Republika} David "Fello" Sobala
{#Česká Republika} Jakub "Kubiccek9" Daněk
{#Slovenská Republika} Matúš "Naturelord" Hodermarský
{#Česká Republika} Martin "Kapr" Švácha
{#Česká Republika} Jaroslav "hAuz" Ševeček

Štítky: Team Universe