Přejít k hlavnímu obsahu

Luminosity rozjíždí HS sekci

18. 8. 2016 | 10:31 Hearthstone
Severoamerická organizace Luminosity Gaming se proslavila především díky své CS:GO sekci, která patří mezi úzkou světovou špičku. To však vedení nestačí a proto najalo zbrusu novou Hearthstonovou sekci.Luminosity Gaming (dále jen LG) se na poli Hearthstonu už jednou snažili vytvořit squad, který měl být postrachem ostatních karbaníků. V jejich čele byl dokonce Čech Stanislav "StanCifka" Cifka. Vzájemná spolupráce však zřejmě nebyla ideální, když v listopadu minulého roku StanCifka tento tým opustil.
Výchozí obrázek

Severoamerická organizace Luminosity Gaming se proslavila především díky své CS:GO sekci, která patří mezi úzkou světovou špičku. To však vedení nestačí a proto najalo zbrusu novou Hearthstonovou sekci.

Luminosity Gaming (dále jen LG) se na poli Hearthstonu už jednou snažili vytvořit squad, který měl být postrachem ostatních karbaníků. V jejich čele byl dokonce Čech Stanislav "StanCifka" Cifka. Vzájemná spolupráce však zřejmě nebyla ideální, když v listopadu minulého roku StanCifka tento tým opustil.

LG

Od té doby se LG opět soustředilo výhradně na CS:GO. To se znova mění až v těchto dnech, když LG vytvořili hned pětičlennou sekci. A to ne jen tak ledajakou. Mezi hlavní hvězdy patří vítěz DreamHacku Austin Chakki, který dříve hájil barvy Dignitas. Dále pak Zalae, který zářil u týmu Archon. Fr0zenMuzzy a PH0NETAP z týmu Hearthlytics.

S trochou nadsázky můžeme říci, že nově vzniklá skvadra LG je tak trochu poskládaná z rozpadajících se organizací, jelikož tři hráči pocházejí z již rozpadnutého týmu Hearthlytics a tým Archon (ze kterého do LG zamířil Zalae) se dle slov jeho vlastníka Amaze soustředí více na streamování než-li na progaming. To potvrzuje i fakt, že z něj postupně odešly všechny hvězdy jimiž jsou Zalae, Firebat a Orange.

Aktuální soupiska Luminosity Gaming:

{#Spojené státy americké} Keaton "Chakki" Gill
{#Spojené státy americké} Paul "Zalae" Nemeth
{#Spojené státy americké} Frank "Fr0zen" Zhang
{#Spojené státy americké} Muzahidul "Muzzy" Islam
{#Spojené státy americké} Christopher "PH0NETAP" Huynh

Štítky: Luminosity