Přejít k hlavnímu obsahu

Faeli postoupil na WCA o 150.000$

18. 8. 2016 | 15:17 Hearthstone
Včera a dnes se odehrála kvalifikace na turnaj zvaný World Cyber Arena. WCA je jedním z nejlépe dotovaných turnajů této sezony a právě proto je velmi prestižní.Mezi šestnáct nejlepších se dostalo i duo hráčů eSuby pokrovač a Faeli. Do finále hraného v prosinci v Číně se však probojovala jen čtveřice nejúspěšnějších hráčů.
Výchozí obrázek

Včera a dnes se odehrála kvalifikace na turnaj zvaný World Cyber Arena. WCA je jedním z nejlépe dotovaných turnajů této sezony a právě proto je velmi prestižní.

Mezi šestnáct nejlepších se dostalo i duo hráčů eSuby pokrovač a Faeli. Do finále hraného v prosinci v Číně se však probojovala jen čtveřice nejúspěšnějších hráčů.

Faeli

První jmenovaný skončil bohužel již po dvou prohraných mačích. Nejprve pokrovač podlehl DrHippimu v poměru 2:1, s nímž již měl tu čest, když se potkali na turnaji v LA. Pokrovač tak spadl do losers bracketu, kde si nemohl dovolit jediné zaváhání. V druhém souboji se proti němu postavil Turist, který českému hráči nepovolil ani jednu hru a zdolal jej tak v poměru 2:0. 

Faelimu se zpočátku nevedlo o moc lépe, když svůj první duel proti VirtuoZzovi taktéž prohrál 2:1. Od té chvíle však Faeli neztratil ani jeden zápas když nejprve dokázal otočit souboj s Kolentem na konečných 2:1, a pak v odvetě proti VirtuoZZovi vykonal úspěšnou vendetu se skóre 3:1.

Mezi osmi nejlepšími byl Faelimu přisouzen karbaník Fudov, s kterým se český hráč nepáral a poslal jej domů při skóre 3:1. Faelimu se tak společně s hráči Mitsuhide, SilverName a DrHippi povedlo probojovat mezi čtyři nejlepší a tím pádem se i kvalifikovat na snový turnaj s celkovým prize poolem 150.000$. Gratulujeme!

Zdroj: eSuba
Štítky: eSuba, Faeli, pokrovac, WCA