Přejít k hlavnímu obsahu

Na`Vi rozpouští svůj HS line-up

8. 9. 2016 | 11:33 Hearthstone
Natus Vincere je mocný multigamingový tým, který se pyšní skvělými sekcemi napříč všemi populárními počítačovými hrami. Jednu z nich ale dnešního dne opustili.Hearthstonová sekce Natus Vincere čítala velká jména jako Sebastian "Ostkaka" Engwall, Sebastian "Xixo" Bentert, Frederik "Hoej" Nielsen, či Jung Soo "Surrender" Kim. Dnešním dnem jsou však všichni jmenovaní stali volnými hráči.
Výchozí obrázek

Natus Vincere je mocný multigamingový tým, který se pyšní skvělými sekcemi napříč všemi populárními počítačovými hrami. Jednu z nich ale dnešního dne opustili.

Hearthstonová sekce Natus Vincere čítala velká jména jako Sebastian "Ostkaka" Engwall, Sebastian "Xixo" Bentert, Frederik "Hoej" Nielsen, či Jung Soo "Surrender" Kim. Dnešním dnem jsou však všichni jmenovaní stali volnými hráči.

Natus Vincere

Natus Vincere se pro zrušení své sekce rozhodl i přesto, že tato čtveřice v průběhu necelého roku své existence nasbírala celkem 13 umístění na bedně a stala se tak jendou z nejlepších sekcí na světě. Z nich bychom mohli vypíchnout především Ostkakovo vítězství na Mistrovství světa v HS (Hearthstone World Championship), či nedávné druhé místo Xixa na britské Insomnii.

Sám Xixo prozradil, že tato čtveřice spolu bude chtít zůstat i nadále a momentálně aktivně hledá organizaci. Poslední akce, kdy tyto hráče budeme moct vidět ještě jako hráče Natus Vincere bude DreamHack v Bukurešti. Držme jim tedy palce jak na této akci, tak i v hledání nového týmu.

Štítky: Natus Vincere