Přejít k hlavnímu obsahu

Eclot Gaming premiérově s Hearthstone sekcí

21. 9. 2016 | 19:10 Hearthstone
Domácí organizace Eclot Gaming se poprvé ve své historii rozhodla zabrouzdat do vod Hearthstone a složit svůj šestičlenný karetní tým.Na poli tuzemské scény je Eclot středně známým jménem, aktuálně jí nejlepší jméno dělá CS:GO sekce, jež aspiruje o postup na Mistrovství ČR. Sílu organizace se management Eclotu rozhodl posílit složením Hearthstone týmu, jehož hráči by se o účast na MČR taktéž měli prát.
Výchozí obrázek

Domácí organizace Eclot Gaming se poprvé ve své historii rozhodla zabrouzdat do vod Hearthstone a složit svůj šestičlenný karetní tým.

Na poli tuzemské scény je Eclot středně známým jménem, aktuálně jí nejlepší jméno dělá CS:GO sekce, jež aspiruje o postup na Mistrovství ČR. Sílu organizace se management Eclotu rozhodl posílit složením Hearthstone týmu, jehož hráči by se o účast na MČR taktéž měli prát.

Eclot Gaming

Nejznámější tváří této sekce je Vladimír 'HAVAJSMURf' Koutný, bývalý hráč Cyber Gaming, Dark Tigers nebo NecroRaisers. Mladý hráč aktuálně ovládl základní část Fujitsu ligy na portálu Topgaming a na finále hrané na FOR GAMES míří z prvního místa. Vědět již o sobě dal také Martin 'martim' Masrma a to druhým místem na letošních Y-GAMES. Jeho se svými novými spoluhráči se často můžete potkat na úterních PLAYzone Nightcupech.

"Hearthstone je zaběhlá eSport hra, o které už jistě slyšel každý správný fanoušek počítačových her. Co si budeme povídat, je to jediná úspěšná eSport hra od vývojářů z Blizzardu (tedy když opomenu zašlou slávu StarCraftu). Zájem veřejnosti je velký a scéna v této hře stále roste. Proto se i náš tým nakonec rozhodl vstoupit do vod této karetní hry. Hráče sestavy se mi podařilo po měsíčním tryoutu trochu poznat a vím, co od nich očekávat. Doufám, že se tento krok ukáže jako správný a brzy se naše nová Hearthstone sekce zařadí mezi nejlepší na CZ/SK scéně a později třeba i ve světě!"

vyjádřil se majitel organizace Martin Novotný.

Sestava Hearthstone sekce Eclot Gaming:

{#Česká Republika} Lukáš 'Pokec' Pokorný
{#Česká Republika} Vladimír 'HAVAJSMURf' Koutný
{#Slovenská Republika} Martin 'martim' Masrma
{#Slovenská Republika} Branislav 'Zataro' Štukovský
{#Česká Republika} Antonín 'Pandapple' Malina
{#Česká Republika} Jan 'Heki' Karel

Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.