Přejít k hlavnímu obsahu

Fujitsu liga: GIFO získává titul!

7. 10. 2016 | 15:45 Hearthstone
Portál TopGaming v průběhu roku pořádá online i offline turnaje v rámci série zvané Fujitsu liga a právě tato turnajová série vyvrcholí již tento víkend na veletrhu FOR GAMES v Praze.Do Letňan se sjede širší domácí elita a to konkrétně 16 nejlepších hráčů z kvalifikační fáze. Rozebírat konkrétní pořadí nemá smysl, protože do Swiss části jde každý od nuly a je jedno, jestli jste v kvalifikacích převálcovali 5 turnajů nebo 20, hlavní je, že jste na FOR GAMES.
Výchozí obrázek

Portál TopGaming v průběhu roku pořádá online i offline turnaje v rámci série zvané Fujitsu liga a právě tato turnajová série vyvrcholí již tento víkend na veletrhu FOR GAMES v Praze.

Do Letňan se sjede širší domácí elita a to konkrétně 16 nejlepších hráčů z kvalifikační fáze. Rozebírat konkrétní pořadí nemá smysl, protože do Swiss části jde každý od nuly a je jedno, jestli jste v kvalifikacích převálcovali 5 turnajů nebo 20, hlavní je, že jste na FOR GAMES.

PLAYOFF PAVOUK - FUJITSU LIGA FINÁLE
1. koloSemifináleFináleVítěz
bo5bo5bo5 
 
{#Česká Republika} IG.Matty3     
  {#Česká Republika} IG.Matty3   
{#Česká Republika} NR.Palouk1     
    {#Česká Republika} IG.Matty- 
{#Slovenská Republika} riSing.Jožo3     
  {#Slovenská Republika} riSing.Jožo2   
{#Česká Republika} FTS.Fello2     
      {#Česká Republika} FTS.GIFO
{#Česká Republika} IG.PoweR3    Vítěz
  {#Česká Republika} IG.PoweR2   
{#Česká Republika} Eclot.HAVAJSMURf2     
    {#Česká Republika} FTS.GIFO- 
{#Česká Republika} FTS.GIFO3     
  {#Česká Republika} FTS.GIFO3   
{#Česká Republika} IG.Valdaboy2     
    {#Slovenská Republika} riSing.Jožo- 
      {#Česká Republika} IG.PoweR
    {#Česká Republika} IG.PoweR-3. místo
 

Mezi účastníky má nejširší zastoupení tým Inside Games a to hned v pěti hráčích. Velkým konkurentem bude také Fraternitas se čtyřmi hráči včetně šampiona Mid-Season Honzy69. Naopak eSuba má zástupce pouze ve Scruffym, na další účastníky se můžete podívat sami.

Turnaj odstartoval ve čtvrtek čtyřkolovým Swissem, v pátek poté vyvrcholí play-off pavoukem o šampiona FOR GAMES v Hearthstone - další hry budou následovat po zbytek víkendu.

Štítky: for games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.