Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké novinky přinesl patch 6.2.0?

21. 10. 2016 | 13:53 Hearthstone
Většina z Vás už si asi stáhla 1,5 GB velký patch a zaregistrovala určité změny ve hře. Tipuju, že jste však neviděli všechny a proto se na ně společně pojďme vrhnout.
Výchozí obrázek

Většina z Vás už si asi stáhla 1,5 GB velký patch a zaregistrovala určité změny ve hře. Tipuju, že jste však neviděli všechny a proto se na ně společně pojďme vrhnout.

Nejpravděpodobnější změna, jež jste si mohli všimnout, jsou nové questy. Celkově do hry přibylo 35 questů! A to za 40, 50, 60 a dokonce dva i za 100g. Je to ale dobře? Podle mého názoru je většina questů až příliš specifických a místo toho, aby jej člověk v průběhu hraní ladderu udělal, tak si bude muset stavět decky, které budou obsahovat tyto konkrétní karty.

Například: Zahraj 10 karet s efektem enrage, nebo zahraj 30 Murloků atd. Co když zrovna nechci hrát Murloky, nebo jsou karty typu enrage momentálně příliš slabé na to, abych je chtěl v nějakém z mých herních balíčků hrát? Budu si muset stavět speciální balíček, který ale neobstojí na ranked ladderu? Budu hrát casualy, abych neztratil rank na ladderu?

Právě casual mode by se tímhle krokem mohl dost oživit. Většina questů byla dosud na vyhrávání a většina i v pohodovějším módu tak brala nejlepší meta decky, aby to měla rychle za sebou. Nové questy by mohly otevřít bránu nové éře casual mode plné rozmanitých balíků.

Pozitivnější změnou je přidání tří nových Achievementů, které budou hráče za splnění každého z nich odměňovat hned třemi classic balíčky! Achievementy jsou Return of the hero, který dostanete za poražení tří protihráčů. Ready for action, za zahrání 30 karet v Play módu. A nakonec Back in the game je achievement, který dostanete za naložení 100 damage do soupeřů!

Další změna se týká Murloků. Některé příšerky s tímto označením dávaly určité schopnosti všem, i soupeřovým Murlokům. Od nového patche však budou buffy přidány pouze těm vašim! Už se vám tedy nestane, že byste svým Murloc Warleaderem nechtěně nabuffovali soupeřova Finleyho, což byla asi nejčastější situace, v níž se na poli setkali Murloci obou hráčů.

Tento patch je zároveň přípravou na nový Heroic Tavern Brawl, na který netrpělivě čekáme! Pro ty, kteří si zakoupili virtuální lístek na BllizCon, je ve hře připraven exkluzivní Card Back. Nezapomínejme ani na to, že Blizzard usnadnil kupování expanzí, balíčků a portrétů hrdinů za real money, které je nyní dostupné i v Battle.Net obchodu.

Štítky: patch, update