Přejít k hlavnímu obsahu

Mirrari těsně před MČR míří pod křídla eXtatus

2. 11. 2016 | 21:36 Hearthstone
Na domácí scéně v podstatě každá z organizací minimálně jednou zaměstnávala hráče či sekce v populární karetní hře Hearthstone. Čestnou výjimku tvořil tým eXtatus, ale ani to už neplatí.Vedení předního domácího týmu eXtatus si nenechalo ujít příležítost, kterou podepsání nové posily bylo. Mistrovství České republiky je opravdu za rohem a z kvalifikovaných hráčů do poslední chvíle dva hráči byli bez organizace. Dnešním dnem už zbývá pouze jeden poslední.
Výchozí obrázek

Na domácí scéně v podstatě každá z organizací minimálně jednou zaměstnávala hráče či sekce v populární karetní hře Hearthstone. Čestnou výjimku tvořil tým eXtatus, ale ani to už neplatí.

Vedení předního domácího týmu eXtatus si nenechalo ujít příležítost, kterou podepsání nové posily bylo. Mistrovství České republiky je opravdu za rohem a z kvalifikovaných hráčů do poslední chvíle dva hráči byli bez organizace. Dnešním dnem už zbývá pouze jeden poslední.

eXtatus


Jan "Mirrari" Jestříbek byl jedním z volných agentů na trhu a po svém odchodu z mYinsanity.eu si troufneme říci, že tím úplně nejžhavějším zbožím. eXtatus tak neváhali a ve chvíli, kdy Mirrari koncem sezóny zabral a z nuly se vyšvihl až mezi postupující šestnáctku hráčů na MČR, bylo jasno - to vše díky stříbru z MSR a dvěma úspěšným NightCupům.

Škoda slov, i sami eXtatus představili svoji novou posilu velmi střídmě. Za hráče mluví jeho výkony a další výsledek do své bohaté sbírky si eXtatus.Mirrari může připsat právě na MČR 2016. Startujeme v pátek od 9:30, Mirrariho ve skupině čeká Faeli, Wiarnot a milan10milan.

Štítky: eXtatus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.