Přejít k hlavnímu obsahu

1. kvalifikace O2 COOL HS ligy zná postupující

28. 10. 2016 | 13:41 Hearthstone
Jak již bylo avizováno, tak tento čtvrtek proběhla první část kvalifikačního cyklu O2 COOL Hearthstone ligy. Jak dopadli favorité a zda se do top osmičky dostala nějaká překvapivá tvář?UPDATE #1:
Výchozí obrázek

Jak již bylo avizováno, tak tento čtvrtek proběhla první část kvalifikačního cyklu O2 COOL Hearthstone ligy. Jak dopadli favorité a zda se do top osmičky dostala nějaká překvapivá tvář?

UPDATE #1:

Po plném dohrání pavouka můžeme gratulovat Durangovi a HAVAJSMURfovi, kterým se povedlo dostat až do finále a tím si zajistit postup do Prahy. Celkovým vítězem prvního kvalifikačního turnaje se stal HAVAJSMURf z týmu ECLOT, který si tak kromě postupu zajistil i finanční odměnu ve výši 2,500 Kč. Vicemistr tohoto turnaje Durango si pak odnáší 1,000 Kč.

Do prvního kvalifikačního turnaje se přihlásilo neuvěřitelných 355 účastníků. Check-in pak potvrdilo přesně 256 hráčů a v rekordním pavouku tak nikdo nedostal úvodní freewin.

Mezi registrovanými jsme mohli vidět celou řadu nováčku, ale také známých jmen. Právě na vraždění neviňátek předních domácích týmů došlo hned v úvodu, jako tomu bylo v duelech IG.Vanik vs. eSuba.Jarla, Inae.Johnypass vs. FTS.natureLord nebo eSuba.scruffy vs. Inae.oki.

Turnaj se dohrával až do čtvrtfinále, dohrávka je na programu ve středu 2. listopadu těsně před MČR. Jaké mezi postupující osmičkou najdeme hráče, se můžete podívat v závěrečném pavouku - největší radost bude zcela jistě panovat v táboře Eclot Gaming, kteří mají hned tři zástupce v boji o finále. Diváci se mohou samozřejmě těšit i na stream celé druhé části.

O2 COOL HS LIGA - 1. kvalifikační pavouk
1. koloSemifináleFináleVítěz
bo5bo5bo5 
 
{#Česká Republika} Dandys123     
  {#Česká Republika} Dandys120   
{#Slovenská Republika} zataro1     
    {#Česká Republika} Durango0 
{#Česká Republika} Durango3     
  {#Česká Republika} Durango3   
{#Česká Republika} Olepšovač0     
      {#Česká Republika}HAVAJSMURf
{#Česká Republika} tomsa7772    Vítěz
  {#Česká Republika} HAVAJSMURf3   
{#Česká Republika} HAVAJSMURf3     
    {#Česká Republika}HAVAJSMURf3 
{#Slovenská Republika} martim2     
  {#Česká Republika} Belveder2   
{#Česká Republika} Belveder3     
 

Všem těmto hráčům zbývá vyhrát pouhé dva duely, aby se kvalifikovali do prosincového finále v Praze. Všichni ostatní však zoufat nemusí a těšit se na vás budeme při druhé otevřené kvalifkaci v úterý 8. listopadu. My věříme, že se vás sejde minimálně stejný počet!