Přejít k hlavnímu obsahu

3. kvalifikace O2 COOL HS ligy je za námi

18. 11. 2016 | 19:25 Hearthstone
Tři ze čtyř kvalifikací na exkluzivní O2 COOL Hearthstone ligu již proběhly. Z té třetí se podařilo postoupit jednomu z hlavních favoritů společně s jedním z nováčků.
Výchozí obrázek

Tři ze čtyř kvalifikací na exkluzivní O2 COOL Hearthstone ligu již proběhly. Z té třetí se podařilo postoupit jednomu z hlavních favoritů společně s jedním z nováčků.

Poprvé ze všech tří kvalifikací se stalo, že na sebe v prvním kole nenarazili dva favorité na postup. Ve druhém kole turnaje jsme se už souboji dvou velkých jmen tuzemského Hearthstonu nevyhnuli. Proti sobě se totiž postavili iG.PoweR a eSuba.Scruffy. Vítězem tohoto duelu se stal PoweR po výhře 3:0 a Scruffymu se tak ani na třetí pokus nepodařilo prolomit smůlu v kvalifikačních turnajích O2 COOL Hearthstonu ligy.

Dalším duelem druhého kola, jež obsahoval dvě velká jména československé scény a stojí tak za zmínku je souboj Aimika a CG.Thinnyho, který pro sebe ukořistil Thinny v poměru 3:1. eEriness.milan10milan si pak poradil s ECLOT.Pandapplem taktéž v poměru 3:1.

O2 COOL Hearthstone Liga

Do druhého hracího dne a tedy do čtvrtfinálové osmičky se probojovalo několik velkých jmen tuzemské scény. Zmínit můžeme hned tři zástupce Inside Games - Valdaboye, Mattyho a PoweRa, které doplnili čtyři hráči bez týmu a Faeli z eSuby.

Přestože hned tři zástupci IG prošli turnajem velmi daleko, všichni ztroskotali ve čtvrtfinále a z turnaje tak odchází bez postupového místa i bez finanční odměny. Radovat se naopak může tým eSuby, které se podařilo do pražského finále propasírovat svého prvního zástupce Faeliho. Ten si ve finále poradil s Ondrinatorem v poměru 3:2 a kromě kvalifikačního spotu pro sebe ukořistil 2 500 Kč. Ondrinator si pak k vstupence do pražského finále připsal i 1 000 Kč na svůj účet.

Po včerejší kvalifikaci tak známe již šest z celkových osmi jmen, které se v pražském kostele Sacre Coeur na začátku prosince představí. Jsou jimi ECLOT.HAVAJSMURf, Durango, Inae.Wiarnot, Inae.Eratrion, eSuba.Faeli a Ondrinator. Kteří dva hráči tuto šestici doplní? To se dozvíme už 22. 11. a 24.11. Tak neváhejte a zaregistrujte se do poslední kvalifikace do O2 COOL Hearthstone ligy. Třeba se tentokrát poštěstí právě Vám :)