Přejít k hlavnímu obsahu

4. kvalifikace do O2 COOL Hearthstone Ligy

22. 11. 2016 | 16:10 Hearthstone
Již za pár hodin vypukne poslední čtvrtá kvalifikace do O2 COOL Hearthstone ligy. Na turnaj již postoupilo mnoho favoritů, ale i pár nováčků. Šance na postup má tedy opravdu každý.Připomeňme si, o co ve čtvrté kvalifikace vlastně jde. Ve formátu pick 4 ban 1, Conquest BO5 se v nabitém pavouku utkají ti, kteří si věří na postup na finálový turnaj, jež se bude hrát 3. 12. v pražském kostele Sacre Coeur.
Výchozí obrázek

Již za pár hodin vypukne poslední čtvrtá kvalifikace do O2 COOL Hearthstone ligy. Na turnaj již postoupilo mnoho favoritů, ale i pár nováčků. Šance na postup má tedy opravdu každý.

Připomeňme si, o co ve čtvrté kvalifikace vlastně jde. Ve formátu pick 4 ban 1, Conquest BO5 se v nabitém pavouku utkají ti, kteří si věří na postup na finálový turnaj, jež se bude hrát 3. 12. v pražském kostele Sacre Coeur.

Vítěz kvalifikace si kromě exkluzivní vstupenky na finálový turnaj odnese i peněžní odměnu ve výši 2,500 Kč. Na vicemistra kvalifikace pak čeká taktéž vstupenka na finále a šťavnatá odměna ve výši 1,000 Kč.

O2 COOL Hearthstone Liga

Účast je zdarma a je otevřená pro všechny nadšence karetní hry Hearthstone. Pojďte se do turnaje zapsat a ukázat tak celé československé scéně, že na to máte! Registrace již probíhají, samotný turnaj pak začíná dnes v 18:00. Avšak nezapomeňte na včasné potvrzení účasti v turnaji, tedy na check-in, který bude otevřen už v 17:00.

Tak na co ještě čekáte? Registrujte se zde. Nám už nezbývá než dodat, že se na Vás těšíme a přejeme Vám hodně štěstí v posledním kvalifikačním turnaji do O2 COOL Hearthstone ligy! :)