Přejít k hlavnímu obsahu

4. kvalda do O2 COOL Hearthstone Ligy za náma!

25. 11. 2016 | 16:25 Hearthstone
Včera dohrála osmička nejlepších druhou část čtvrté kvalifikace do O2 COOL Hearthstone Ligy. Tím pádem už známe i poslední dvě jména, která 3. 12. nebudou chybět v pražském Sacre Coeur!
Výchozí obrázek

Včera dohrála osmička nejlepších druhou část čtvrté kvalifikace do O2 COOL Hearthstone Ligy. Tím pádem už známe i poslední dvě jména, která 3. 12. nebudou chybět v pražském Sacre Coeur!

Svoji účast na tomto prestižním turnaji rozšířili dva týmy, které už na něm měli zastoupení z předchozích turnajů. Než se jim budeme věnovat, tak se pojďme podívat, která velká jména se utkala již v prvním kole této kvalifikace. Jmenovat můžeme především souboj ML.Synthetic vs. GRS.Sychry, který pro sebe v poměru 3:1 ukořistil Synthetic.

Smůlu na los měli stejně tak jako už v minulých kvalifikačních turnajích ECLOT.Heki a FTS.GIFO, kterým se ani tentokrát nevyhnul těžký soupeř v počátku turnaje. Tentokrát si to oba borci rozdali spolu (#nohomo) a vítězně z tohoto duelu vyšel GIFO, který urval těsné vítězství 3:2. Další zajímavý souboj jsme mohli sledovat mezi iG.Mattym a FTS.natureLordem. Z tohoto duelu vyšel vítězně novopečený mistr České republiky Matty, který svého soupeře udolal 3:2.

O2 COOL Hearthstone Liga

Nejlépe si však vedli zástupci eSuby a týmu Inaequalis. Z prvně jmenované organizace se podařilo bracketem projít až do finále JarloviHS, kde jej doplnil Cocon pocházející z početné skvadry Inae.

Cesta to však nebyla snadná, když museli oba dva hráči porazit celkem 7 soupeřů, aby se ve finále mohli utkat o lepší finanční odměnu. V něm se více dařilo Coconovi, který vyhrál jasně v poměru 3:0. Jarla tak obdržel durhé místo, odnesl si odměnu 1000 Kč a kvalifikací tak doplnil svého kapitána Faeliho. Cocon si jako vítěz kvalifikace odnáší 2500 Kč a v Praze tak potká dokonce dva spoluhráče Wiarnota a Eratriona.

Oběma postupujícím gratulujeme a Vy ostatní nezoufejte. Vězte, že Prima COOL, O2 anebo PLAYzone pro vás jistě připraví další bohatě dotované turnaje!