Přejít k hlavnímu obsahu

O2 COOL HS liga vyvrcholí v sobotu

3. 12. 2016 | 13:11 Hearthstone
Máme za sebou 4 napínavé kvalifikace, z nichž vzešlo 8 postupujících hráčů na LAN finále unikátní O2 COOL Hearthstone Ligy, které se uskuteční již tuto sobotu! Pojďme si říct na co všechno se můžeme těšit!
Výchozí obrázek

Máme za sebou 4 napínavé kvalifikace, z nichž vzešlo 8 postupujících hráčů na LAN finále unikátní O2 COOL Hearthstone Ligy, které se uskuteční již tuto sobotu! Pojďme si říct na co všechno se můžeme těšit!

Všichni kvalifikovaní prošli hrubým sítem a na turnaji se tak dostali opravdu jen ti nejlepší. Konkrétně se nám o víkendu představí dva hráči bez týmu jimiž jsou Durango a Ondrinátor. Dále pak jeden zástupce Eclot Gaming HAVAJSMURf, dva zásupci eSuby Faeli a Jarla. Nejpočetnější skvadru pak tvoří hned 3 zástupci Inaequalis, jimiž jsou Eratrion, Wiarnot a Cocon. Nemůžeme Vám sice zatím prozradit, kteří hráči na sebe ve čtvrtfinále narazí, ale rozhodně nás hned ze začátku finálového turnaje čekají pikantní duely!

Sacre Coeur

Finále se odehraje na poměrně netradičním a velmi luxusním místě, v pražském kostele Sacre Coeur. Celá akce odstartuje v sobotu 3. 12. ve 13:00. Vy, kteří se rozhodnete na místo dorazit jako diváci vězte, že vstupné je ZCELA ZDARMA a kromě hlavního turnaje pro vás bude připraven i bohatý doprovodný program! Těšit se můžete například na virtuální realitu HTC Vive, k dispozici budou i nadupané počítače, na kterých si budete moci vyzkoušet kromě Hearthstonu i jiné Blizzardovské hry, jako například Overwatch!

Dále bude možnost zahrát si Hearthstone přímo na hlavní stagi a být nejen na komentovaném streamu, ale zároveň se tak dostat i do soutěže o hodnotné ceny! A kdo, že teda bude komentovat? Skutečná esa československé hearthstonové scény! Petr "czechcloud" Žalud, Martin "D0L1K" Doležal, Albert "Horaczio" Teiml a Josef "Pido" Reishig. Kdybyste nemohli dorazit tak nezoufejte, průběh celé akce bude živě streamován.

Zapomenout nesmíme ani na představení kostýmů předních tuzemských cosplayerů. Na scéně se objeví GermiaTanakhtGehennaKetrin. Neváhejte a přijďte se o víkendu skvěle pobavit a vytvořit sobě i soutěžícím nezapomenutelnou atmosféru!

O2 COOL Hearthstone liga - Finále