Přejít k hlavnímu obsahu

Eclot Gaming hlásí novou posilu

30. 4. 2017 | 18:52 Hearthstone
Po odchodu HAVAJSMURfa se v ECLOTu konečně rozhodil nabrat nějakou tu novou tvář.
Výchozí obrázek

Po odchodu HAVAJSMURfa se v ECLOTu konečně rozhodil nabrat nějakou tu novou tvář.

Vladimír 'HAVAJSMURf' Koutný se před nedávnem rozhodl vrátit domů, do týmu Dark Tigers, Eclot Gaming však náhradu nepřivedlo okamžitě. Správný čas nastal až nyní, kdy se bohužel s týmem loučí další z hráčů. Lukáš 'Pokec' Pokorný již nemá tolik času na hraní a při sobotním clanwaru proti eSubě se s týmem rozloučil. Bohužel, loučení to pro něj nebylo vítězné, při výhře svého týmu 4-1 padl Pokec jako jediný a to proti kapitánovi eSuby Faelimu.

Jak již můžete sami vidět, náhradou za HAVAJSMURfa se stává bývalý hráč Inaequalis, 18letý karbaník Jan 'JohnyPass' Pastrňák. Ten hraje Hearthstone aktivně okolo dvou let a jeho největším úspěchem je vítězství na Alza Gigabyte Challenge, jinak jej můžete pravidelně potkávat i na našich čtvrtečních MČR NightCupech. JohnyPass je první posilou ECLOTu a jelikož hráči odešli dva, v blízké době můžeme čekat ještě jednu novou tvář. Kdo se jí ale stane?

Aktuální složení týmu Eclot Gaming:

{#Česká Republika} Antonín 'Pandapple' Malina
{#Slovenská Republika} Martin 'martim' Masrna
{#Slovenská Republika} Branislav 'zataro' Štukovský
{#Česká Republika} Jan 'Heki' Karel
{#Česká Republika} Jan 'JohnyPass' Pastrňák

Zdroj: eclot.eu
Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.