Přejít k hlavnímu obsahu

Vlčák77 novou posilou Dark Tigers

19. 10. 2017 | 11:05 Hearthstone
Herní tým Dark Tigers včera přivítal novou posilu do své Hearthstone sekce.Přechozí posilování Hearthstone týmu Dark Tigers vyšlo náramně a Nyrf s Bachim o sobě v posledních měsících dali opravdu vědět. Oni ani HAVAJSMURf si však nevybojovali postup na Vodafone MČR v Hearthstone, dva z nich budou mít poslední šanci v Pozdním sběru za týden. Tato trojice mezi sebou nyní přivítá novou tvář, kterou je Michal 'Vlčák77' Vlk z eEriness.
Výchozí obrázek

Herní tým Dark Tigers včera přivítal novou posilu do své Hearthstone sekce.

Přechozí posilování Hearthstone týmu Dark Tigers vyšlo náramně a Nyrf s Bachim o sobě v posledních měsících dali opravdu vědět. Oni ani HAVAJSMURf si však nevybojovali postup na Vodafone MČR v Hearthstone, dva z nich budou mít poslední šanci v Pozdním sběru za týden. Tato trojice mezi sebou nyní přivítá novou tvář, kterou je Michal 'Vlčák77' Vlk z eEriness.

Pro eEriness není letošní sezóna vůbec úspěšná a o tomhle týmu nebylo příliš slyšet ani na jednotlivých sklizních. Šanci zachránit celou sezónu bude mít pouze vicemistr ČR M1LAN, jehož uvidíme taktéž bojovat na Pozdním sběru. Vlčák77 je dalším hráčem, který se s eEriness rozloučil a ačkoliv prvotní vyjádření vypadalo, že bude bez týmu, den poté oznámil přestup k Dark Tigers.

Nynější sestava Dark Tigers.Hearthstone:

{#Česká Republika} Vladimír 'HAVAJSMURf' Koutný
{#Česká Republika} Jiří 'Nyrf' Vencovský
{#Česká Republika} Matouš 'Bachi' Strmiska
{#Česká Republika} Michal 'Vlčák77' Vlk

Štítky: Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.