Přejít k hlavnímu obsahu

DEFEATERS.css do eSuby; rozhovor

14. 8. 2007 | 00:59 Counter Strike: Source
Zajímavá, leč pro někoho očekávaná změna se udála v předních českých multiklanech. Momentální jednička CZ/SK scény DEFEATERS přechází pod eSubu, která v poslední době zažívá obrovský boom co se týče sponzorů. Jako posledního sponzora představila eSuba výrobce grafických karet Sapphire a předtím společnost AMD s jejich divizí ATI. Dále za zmínku stojí HAL3000, přední český výrobce PC a Severočeské doly a.s..
Výchozí obrázek



Zajímavá, leč pro někoho očekávaná změna se udála v předních českých multiklanech. Momentální jednička CZ/SK scény svkDEFEATERS přechází pod czeeSubu, která v poslední době zažívá obrovský boom co se týče sponzorů. Jako posledního sponzora představila eSuba výrobce grafických karet Sapphire a předtím společnost AMD s jejich divizí ATI. Dále za zmínku stojí HAL3000, přední český výrobce PC a Severočeské doly a.s..

Do nového působiště přechází celá 5-ti členná sestava, vedená Markem ".PhP" Kádkem. Společně snimi přechází i dlouhodobý manažer týmu Milan "DoctorZloun" Lupač. Jako jeden z hlavních důvodů přechodu pod eSubu uvádějí hráči především možnost vycestování na zahraniční lan. Tento sen se jim splní už na konci měsíce a to cestou do maďarské Budapešti na Becup lan, kde má tým ambice umístit se alespoň top 3.

V novém squadu eSuby se za dobu své existence už událo mnoho změn, ovšem jeho jádro stále zůstává. Hráči Marek ".PhP" Kádek, Martin "UN" Stehlík a jejich manažer Milan Lupač zůstávají pohromadě přes dva roky. Poslední změna v týmu se udála v červnu, kdy tým opustili Petr "pR" Novák, Jan "HA||OO" Hornof (na chvilku ho nahradil Robert "elektrika" Vojáček) a Martin "matez" Rázus. Místo nich přišli do týmu Karel "sneix" Pavlica a Daniel "STORM" Ladra z czedefiance a staro-nový spoluhráč Adam "bazy" Kaplár, toho ovšem po pár dnech nahradil Petr Novák.

Úspěchů nasbíral tým taktéž několik, za zmínku stojí především 1. místo na Invexcupu 2006, dále pak 2. místo v Insignia Cadre cupu, kde tým porazil pozdějšího vítěze shgOpen swe Volt-gaming (nyní NoA) a jako poslední uvádějí na svých stránkách vítězství v mezinárodním QPad CS:S turnaji.

Nová sestava eSuba.css týmu:
svk Marek ".PhP" Kádek
svk Martin "UN" Stehlík
cze Daniel "STORM" Ladra
cze Karel "sneix" Pavlica
cze Petr "pR" Novák

cze Milan "DoctorZloun" Lupač (manažer)

Rozhovor s kapitánem Markem ".PhP" Kádkem:

Ahoj .PhP. Mohl by si uvést hlavní důvody vašeho přechodu z DEFEATERS do eSuby?
Ahoj, najmä sme šli za niečím po čom túžime už dlho. Chodiť na lanky do zahraničia.

Pod defeaters jste neměli šanci vycestovat ven? Přeci jen už několikrát se hovořilo, že někam pojedete, ovšem vždy se něco stalo a vy jste nakonec nejeli.
Podmienky boli dobré a na úrovni pre cz-svk scénu, ale do zahraničia to predsalen vyžaduje viac financií a väčšiu prípravu, a vždy niečo z toho chýbalo.

Kdo vás kontaktoval a kdo se na přechodu nejvíce podílel?
Kontaktoval ma manažér eSuby sCop, a po dohadovaní s ním a teamom sme sa rozhodli že to tak bude asi lepšie.

Bylo pro vás hodně těžké opustit dfs? Rozhodovali jste se dlouho?
Určite to nebola otázka dňa, v defeaters sme sa mali dobre za čo ďakujeme Laovi a h4.

Na konci srpna jedete na maďarskou Becup lan, jaké jsou vaše cíle?
Do top3 by sme sa určite chceli zaradiť.

Sledoval jsi vůbec poslední dobou výkony tvojich nových "spoluhráčů" z Call of Duty 2 sekce?
Popravde Call of Duty 2 scénu som nikdy moc nesledoval i keď viem, že eSuba patrí medzi Top Európu.

V posledním gotfrag hodnocení byla esuba zařazena na 4. místo v evropském žebříčku, myslíš že se vám podaří esubu reprezentovat stejně jako cod2 sekce?
Pokúsime sa.

Tak díky za rozhovor a hodně štěstí v novém působišti.
Tebe tiež dík.

Za obrázek dekuji hybRidovi z defiance.cod2

Zdroj: www.esuba.eu