Přejít k hlavnímu obsahu

Invexcup 07: Známe počty kvalifikantů

Poslední době se hodně spekulovalo o počtu slotů pro jednotlivé hry na Invexcupu 2007. Dnes na stránkách progamers vyšla oficiální novinka, na které autor přiblížil systém turnaje a již zmiňované počty kvalifikovaných hráčů/týmů.Mnoho lidí se bálo, že u hodně her bude zmenšený počet účastníku na polovinu, nakonec se tak nestalo a pouze u 2 her bude počet týmů poloviční. Těmi hry jsou Counter Strike: Source a Warcraft III DotA. U ostatních týmových her (Counter Strike, Call of Duty 2) zůstává počet stejný jako minulý rok, tudíž 16 týmů. U singlových her (Warcraft 3, Starcraft: Broodwar, FIFA, NHL) je stanoven počet na 16 hráčů. Posledním datem, kdy budete moci něco udělat s postavením v žebříčku, je neděle 16.9.2007.
Výchozí obrázek
Poslední době se hodně spekulovalo o počtu slotů pro jednotlivé hry na Invexcupu 2007. Dnes na stránkách progamers vyšla oficiální novinka, na které autor přiblížil systém turnaje a již zmiňované počty kvalifikovaných hráčů/týmů.

Mnoho lidí se bálo, že u hodně her bude zmenšený počet účastníku na polovinu, nakonec se tak nestalo a pouze u 2 her bude počet týmů poloviční. Těmi hry jsou Counter Strike: Source a Warcraft III DotA. U ostatních týmových her (Counter Strike, Call of Duty 2) zůstává počet stejný jako minulý rok, tudíž 16 týmů. U singlových her (Warcraft 3, Starcraft: Broodwar, FIFA, NHL) je stanoven počet na 16 hráčů. Posledním datem, kdy budete moci něco udělat s postavením v žebříčku, je neděle 16.9.2007.

Počet účastníků InvexCupu 2007:
Call of Duty 2 - 16 týmů
Counter-Strike 1.6 - 16 týmů
Counter-Strike: Source - 8 týmů
FIFA 07 - 16 hráčů
NHL 07 - 16 hráčů
Starcraft: Broodwar - 16 hráčů
Warcraft III FT - 16 hráčů
Warcraft III DotA - 8 týmů

Společně s oznámením výše uvedených informací byl uveden systém turnajů. Všechny turnaje budou odehrány stejným systémem jako minulý rok a to Full Double Elimination nebo-li dvojitým pavoukem.

Další info o Invexcupu se dozvíte ve středečním pořadu ProGamers odpovídá na PG24, který začne v 17 hodin a uvádět ho budou společně hobbys a dan007. Otázky můžete pokládat v této novince do komentářů, na mail dm@progamers.cz a nebo klasicky do chatu pg24, když bude pořad probíhat.