Přejít k hlavnímu obsahu

Vlčák nahrazuje Winche u eEriness

28. 3. 2017 | 21:41 Hearthstone
Kapitola Winche u týmu eEriness se zdá být u konce, a to definitivně.UDPATE: Jeden den po oznámení odchodu bývalého kapitána přichází i nová posila. Kapitán Horaczio pod svá křídla naverboval nového karbaníka - Michala 'Vlčák' Vlka.
Výchozí obrázek

Kapitola Winche u týmu eEriness se zdá být u konce, a to definitivně.

UDPATE: Jeden den po oznámení odchodu bývalého kapitána přichází i nová posila. Kapitán Horaczio pod svá křídla naverboval nového karbaníka - Michala 'Vlčák' Vlka.

"Jmenuji se Michal Vlk, je mi 20 let a Hearthstone hraju už nějaký pátek. Dostal jsem nabídku do eEriness.HS týmu a tu jsem se rozhodl přijmout. Hraní mám jako koníček, ale zároveň se snažím dosahovat co nejlepších výsledků. Nabídky si velice vážím a doufám, že můj příchod bude prospěšný jak pro mě, tak i pro celý tým,"

vyjádřil se po svém příchodu Vlčák pro oficiální týmovou fanpage.

Jan 'Winch' Svoboda ještě v loňském roce vykonával v eEriness pozici kapitána, ovšem po určitých problémech sestavu v létě opustil a dal si dvouměsíční pauzu. Koncem srpna se sice do kádru vrátil, ovšem jako řadový hráč. Ani po svém comebacku to však nebylo ono.

Sestava eEriness má ve svých řadách celou řadu talentovaných hráčů, Winchovo jméno však na seznamu již nenajdete. Sám hráč oznámil konec na své fanpage, kde pouze dodal, že sólová dráha by mohla být správným impulzem do budoucna. Uvidíme, zda se hráč představí na dubnových Y-Games, o kterých mluvil v jednom ze svých předcházejících postů.

K odchodu Winche z eEriness se pro PLAYzone.cz vyjádřil manažer Miroslav Tomáš:

"Tato novinka mě upřímně řečeno dosti zaskočila. Nečekal jsem se to a dozvěděl dá se říct až na jeho fanpage. Cítil jsem od Winche trošku napětí v poslední době a prostě to na něj všechno dolehlo. Doufám, že si náš tým bude pamatovat jako ten z lepších ve kterých působil a že mu RNG bůh dopřeje více úspěchů na sólo dráze. Honzo, děkuji ti za ten rok, co jsi u nás bojoval. Ať se daří!"

Aktuální složení eEriness Hearthstone týmu:

{#Česká Republika} Milan 'milan10milan' Šnajdr
{#Česká Republika} Martin 'Welfare' Fryč
{#Česká Republika} Albert 'Horaczio' Teiml
{#Česká Republika} Jiří 'GarO' Turyna
{#Česká Republika} Jakub 'kubiccek9' Daněk
{#Česká Republika} Michal 'Vlčák' Vlk

Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.