Přejít k hlavnímu obsahu

Velký návrat nEophyte se stává skutečností

7. 12. 2017 | 09:57 Hearthstone
Kdysi slavná organizace nEophyte se po odchodu svých sekcí na posledních 15 měsíců odmlčela ze scény. Chystá se nyní další z velkých návratů?UPDATE 7. 12. | Comeback se stává skutečností, nEophyte se vrací! Jak jsme v červnu avizovali, první sekcí v nové éře "New way of fight" je Hearthstone tým, jehož složení bylo zveřejněno den po tomhle tohle oficiální vyjádření k celému návratu kdysi slavné organizace.Složení Hearthstone sekce nEophyte:
Výchozí obrázek

Kdysi slavná organizace nEophyte se po odchodu svých sekcí na posledních 15 měsíců odmlčela ze scény. Chystá se nyní další z velkých návratů?

UPDATE 7. 12. | Comeback se stává skutečností, nEophyte se vrací! Jak jsme v červnu avizovali, první sekcí v nové éře "New way of fight" je Hearthstone tým, jehož složení bylo zveřejněno den po tomhle tohle oficiální vyjádření k celému návratu kdysi slavné organizace.

Složení Hearthstone sekce nEophyte:

{#Česká Republika} Jakub 'Eratrion' Jandík
{#Česká Republika} Michael 'Cocon' Sázavský
{#Česká Republika} Tomáš 'Siki' Sikora



 

Dlouhá leta platil nEophyte za velký pojem domácí scény, který bohužel pošpinily opakované pokusy o znovuzrození. Poslední éra v čele s CS:GO sekcí byla úspěšná, kdy se dvě různé sestavy v letech 2014 a 2015 postaraly o mistrovské tituly. V této době zde také odstartovali své kariéry současní slovenští profesionálové STYKO, Zero a Frozen. Poslední zmínka o nEophyte se datuje k únoru loňského roku, kdy sestava queztone, DEV7L, barb1, Kaparzo a sneix s trenérem Ketuborem odešla k eXtatus a první dva jmenovaní zde působí i dnes.

Odhalení o chystaném návratu na sociálních sítích oznámil streamer a dnes již bývalý kapitán Inaequalis Jakub 'Eratrion' Jandík, který se dle svých slov bude snažit vrátit nEophyte jeho zaslou slávu. Opět jako kapitán. Počínání tohoto hráče jsme mohli sledovat například na prosincovém LAN finále O2 COOL ligy nebo naposledy při neúspěšném tažení na Y-Games.

Více informací o velkém comebacku jsou prozatím neznámé, ale nové vedení jistě nedá na "New way of fight" dopustit; a jak říká Eratrion, vrátit mu jeho zašlou slávu. Hearthstone již v minulosti součástí této organizace byl a i tentokrát bude jedním z jeho základních kamenů. Jaké další hry podle vás legendární celek bude podporovat? Jaké sekce do svých řad zlanaří?

Štítky: nEophyte
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.