Přejít k hlavnímu obsahu

Wild Open: Faeliho čeká cesta do Kalifornie

8. 3. 2018 | 17:32 Hearthstone
Wild stále žije! Další ročník populárního turnaje Wild Open je opět tady a tak nejeden domácí hráč oprášil staré balíčky a zkusil své štěstí v kvalifikaci. Jak se našincům dařilo?
Výchozí obrázek

Wild stále žije! Další ročník populárního turnaje Wild Open je opět tady a tak nejeden domácí hráč oprášil staré balíčky a zkusil své štěstí v kvalifikaci. Jak se našincům dařilo?

I když na to spousta lidí zapomíná, v Hearthstone existuje i jiný mód než Standard. I Wild si určitě nějaké své fandy najde, jejich počet je ale oproti Standardu opravdu podstatně nižší. Způsobené je to samozřejmě tím, že snad všechny oficiální turnaje se hrají právě na Standardu. To samozřejmě dává logiku, není pak ale divu, že milovníci wildu si připadají trochu ukřivdění. Právě pro ně Blizzard pořádá turnaj Wild Open. Už loni zde naši hráči ukázali, že na wildu jim to jde jedna dvě, do finální části se probojoval Albert "Bertík" Kačírek.

Faelimu to šlo v kvalifikaci od ruky!

A jako Albert letos pokračují další hráči, nejdál se probojovala dvojice eSubáků Pavel "Scruffy" Janík – Oldřich "Faeli" Mahdal. Oba dva to dotáhli až mezi osmičku nejlepších na Wild Regional Finals. Zde bohužel svou pouť ukončil Scruffy, nad jeho síly byl francouzský hráč Thefishou. Za pár hodin šel do akce Faeli – a ten na rozdíl od svého týmového kolegy nezklamal, jeho soupeř Jordan Ferreira si ani neškrtnul. V dalším zápase už šlo opravdu o vše a i zde Faeli potvrdil životní formu, ani švýcarský karbaník Luxus tak na Oldřicha nestačil. Kapitán eSuby si tedy může začít shánět letenky do Kalifornie!

Prizemoney:

  • 1. místo: 8 000 $ 
  • 2. místo: 5 000 $ 
  • 3.-4. místo: 3 000 $ 

Štítky: eSuba, Faeli, Wild Open
miluju videohry a hlavně ligu legend