Přejít k hlavnímu obsahu

Wingman Series II: Česko-slovenské duo vítězí!

22. 4. 2018 | 18:25 PUBG: Battlegrounds
Před sedmi dny, proběhlo finále již druhého turnaje z Dua série Wingman Series od GLL, do kterého se registrovalo přes 2500 hráčů! Pro naší česko-slovenskou kotlinu to dopadlo na výbornou - dvojice hráčů, Goes a Zuppaa, si totiž z turnaje odnesli první místo spolu s 1500 dolary!
Výchozí obrázek

Před sedmi dny, proběhlo finále již druhého turnaje z Dua série Wingman Series od GLL, do kterého se registrovalo přes 2500 hráčů! Pro naší česko-slovenskou kotlinu to dopadlo na výbornou - dvojice hráčů, Goes a Zuppaa, si totiž z turnaje odnesli první místo spolu s 1500 dolary!

CHICKEN WINGS měli před druhým místem slušný náskok - 242 bodů!

Hrálo se celkem šest her - dvakrát Miramar, čtyřikrát Erangel. Prizepool 5 tisíc dolarů se rozdělil mezi nejlepší osmičku, přičemž první dvojice brala 750 dolarů na hlavu! Cestu turnajem nám naši reprezentanti popsali v obsáhlém rozhovoru, který najdete již brzy na našem webu. Zatím vás budeme muset uspokojit s pár větami, k němž kluci přidali i dva povedené klipy ze streamu.

"So Zuppou som hrával v teame kedysi dávno, po pár mesiacoch som sa rozhodol, že by bolo dobré si so starým spoluhráčom zahrať a trošku zaspomínať, tak som mu navrhol, či by sme si tento turnaj spolu nezahrali. Zuppaa súhlasil. Po pravde sme boli príjemne prekvapení, že sme vyhrali prvé miesto, keďže sme do toho išli viac len "for fun", ako pre výhru. Keďže naši protihráči vo finále boli dosť silní, napríklad 3. miesto patrilo hráčom, ktorí hrajú za Natus Vincere a AVANGAR, čo sú tier 1 teamy. V semifinále sme taktiež vyradili slavných hráčov ako je Ibiza a Jeemzz."

- Timotej "Goes" Truchlý, jeden z hráčů týmu CHICKEN WINGS

Toto hvězdné duo se tímto řadí mezi první CZ/SK hráče, kteří vyhráli turnaj v tomto měřítku, gratulujeme! V blízké době můžete očekávat pestrý rozhovor, při kterém budete moct tyto dva střelce poznat. Na některé záběry přímo ze hry se můžete podívat níže.

Zuppaa si v situaci 1v2 poradil opravdu skvěle.

"Pamätám si, že prvé dve hry sa nám moc nevydarili, boli sme tuším TOP10. Povedali sme si, že to mohlo byť horšie, no a potom to prišlo - win, win, druhé miesto a druhé miesto - obaja sme boli spokojní, myslím, že aj tie posledné dve hry sme mohli vyhrať, ale už sme to nejak neriešili, keďže sme vedeli, že bodovo na nás nikto nemá."

Goes a jeho neuvěřitelný 1 HP clutch.

Oběma dvěma ještě jednou k výhře gratulujeme, užijte si tučný prizepool a také nové fanoušky. Doufáme, že o vás ještě někdy uslyšíme a přejeme hodně štestí do budoucna jak v PUBG, tak v reálném životě. Na výherní sestavu se můžete podívat níže.

Sestava týmu CHICKEN WINGS:

{#Slovenská Republika} Timotej "Goes" Truchlý
{#Česká Republika} Daniel "zuppaa" Secký

Zdroj: gll.gg
Štítky: GLL, PUBG
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.