Přejít k hlavnímu obsahu

Vlčák: Na MČR si půjdu pro zlato

27. 4. 2018 | 21:38 Hearthstone
Posledním hráčem na představení je logicky Vlčák77! Co na sebe prozradil celkový vítěz Vodafone Jarní sklizně a reprezentant Dark Tigers?Ahoj Vlčáku, hned na úvod se musím zeptat – věřil sis na postup?Čau, určitě jsem si věřil, věřím si na každý turnaj, bez toho by to nešlo.
Výchozí obrázek

Posledním hráčem na představení je logicky Vlčák77! Co na sebe prozradil celkový vítěz Vodafone Jarní sklizně a reprezentant Dark Tigers?


Ahoj Vlčáku, hned na úvod se musím zeptat – věřil sis na postup?

Čau, určitě jsem si věřil, věřím si na každý turnaj, bez toho by to nešlo.

Tvůj line-up byl velmi netradiční a také dost riskantní – tvůj spoluhráč HAVAJSMURf hrál prakticky s identickým a skončilo to tragicky. Proč jsi zvolil zrovna tento, celkem silně anti-control stavěný line-up?

Tak my jsme věděli, že naši první opponenti budou hrát určitě control, Rasta a Jarla nikdy nehrajou agresivní line up. A i meta začínala být hodně Control + Hadronox a právě proti tomu jsme stavěli. Zároveň jsme mysleli, že agresivní balíčky nebudou moc úspěšné a brzy vypadnou. Tyto myšlenky vyšly na výbornou. Ale je to HS, nikdy nemáte jistotu na výhru, HAVAJ byl hodně unlucky a bohužel prohrál. Já jsem taky skoro prohrál ve finále proti Findanovi, i když jsem byl hodně favorit (ačkoliv jsem tam udělal pár menších chyb, proti Mágovi a asi i proti jeho Warriorovi)

Spolu s tebou si spot v Brně vyhráli také Findan, Pokrovac a Jarla, překvapil tě svým postupem někdo z nich? 

Všichni jsou to bez pochyby dobří hráči, zkušenější než já. Nicméně jsem to moc nečekal od Pokrovace, který měl nejvíce antiaggro line-up ze všech, čímž ten turnaj moc dobře neodhadl. Řekl bych, že měl docela štěstí na protihráče, když dostal proti sobě hned tři, co hráli agesivnější balíky. 

A co naopak, překvapil tě někdo tím, že se na MČR nedostal?

Asi ne, ale určitě jsem to přál Havajovi.

Odbočme chvíli od Sklizně a vraťme se trochu do minulosti. Co tě přivedlo k tomu začít s HS?

Když jsem viděl recenzi na HS na Prima COOL v pořadu Re-play.

Ale kdy jsi začal brát HSko vážně, kdy jsi si uvědomil, že chceš opravdu vyhrávat turnaje? 

Těch impulsů bylo hodně. Já byl vždycky soutěživý, nedokázal jsem hrát něco napůl, vždycky jsem chtěl vyhrávat.

Ale velký zlom nastal v červnu minulý rok, kdy se na portálu Strivewire začali přihlašovat občas do turnajů hráči světového formátu a já je dokázal i porážet. Zároveň jsem tam potkal nové lidi. Když mi třeba Hoej napsal, že se mu líbí můj line-up, jestli bych mu ho mohl poslat a pak potrénoval nějaké match-upy, dost to zvedne sebevědomí.  A dosud komunikuji s hráčem sccac a poslední dobou i s farm4fame, s nimi se často bavím o metě a line-upech. Člověk si pak uvědomuje, že asi nehraje úplně špatně a má to nějaký smysl.

Zpátky do současnosti, hraješ nyní i jiné karetní hry nebo jsi oddaný čistě Hearthstone?

Občas si dáme nějakou tu karetní hru s kamarády, když pijeme (směje se).

No, na závěr si skočíme ještě do budoucnosti – jak si vůbec věříš na samotné MČR? 

Mně chybí nějaké větší úspěchy v HS. Dobré umístění na MČR by jím určitě bylo, takže si pro to půjdu.

Tak díky za rozhovor, vzkaz pro fanoušky na závěr?

Moc fanoušků nemám, ale vím, že mě pár lidí sleduje a podporuje, samozřejmě jim moc děkuji a když budou chtít s něčím poradit, rád pomůžu.

Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend