Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Premier League mění systém

14. 5. 2018 | 18:15 PUBG: Battlegrounds
Díky názoru komunity jsme se rozhodli upravit celý systém PLAYzone Premier League tak, aby záleželo více na hráčových dovednostech namísto štěstí na loot a nebo na zónu.
Výchozí obrázek

Díky názoru komunity jsme se rozhodli upravit celý systém PLAYzone Premier League tak, aby záleželo více na hráčových dovednostech namísto štěstí na loot a nebo na zónu.

Po první fázi PLAYzone Premier League jsme dostali rozsáhlou zpětnou vazbu od hráčů na základě které jsme se rozhodli upravit celý herní systém tak, aby více odměňoval dovednost hráčů a aby se naopak zmenšil faktor štěstí. O jaké změny tedy jde?

  1. V kvalifikaci bude nově pouze 6 skupin po 40 týmech a každá skupina se bude hrát formátem BO3. Vždy se budou hrát 3 skupiny najednou. V každé kvalifikaci bude tedy jen 240 slotů pro týmy, tudíž vám doporučujeme registrovat se co nejdříve. Registrace do druhé kvalifikace je již otevřena ZDE
  2. Nedělní finále se bude nově hrát systémem BO5 namísto BO4.
Registrace se nově budou zavírat již ve čtvrtek v 20:00 a skupiny budou vygenerované v 21:00, tudíž hráči budou vědět v jaké hrají skupině s jednodenním předstihem. Pokud si chcete zajistit místo v balíku hrajícím od určitého času, je možné napsat individuálně adminům uvedeným u turnaje. Zároveň s tím odpadá i potvrzení registrace, které nově není nutné dělat.

Zároveň by do příští kvalifikace měli být odstraněny všechny technické potíže, jak s přetíženým PLAYzone webem, tak i potíže s herními servery, tudíž doufáme, že vše proběhne mnohem plynuleji.

Doufáme, že všechny tyto změny povedou ke kvalitnějšímu hráčskému zážitku. Váš admin tým