Přejít k hlavnímu obsahu

Přichází Premier League o 100 000 Kč sponzorovaná Twitchem

18. 5. 2018 | 13:43 PUBG: Battlegrounds
Přichází něco, co tu ještě nebylo! Za sponzoringu Twitche vám přinášíme měsíční série PLAYzone Premier League Powered by Twitch ve hře PUBG, ve kterých se bude hrát každý měsíc o neuvěřitelný prize pool v hodnotě 100 000 Kč!
Výchozí obrázek

Přichází něco, co tu ještě nebylo! Za sponzoringu Twitche vám přinášíme měsíční série PLAYzone Premier League Powered by Twitch ve hře PUBG, ve kterých se bude hrát každý měsíc o neuvěřitelný prize pool v hodnotě 100 000 Kč!

Po delší odmlce turnajů zde na PLAYzone vám s velkou radostí můžeme díky našemu sponzorovi, společnosti Twitch, oznámit příchod PLAYzone Premier League Powered by Twitch, ve které se bude hrát o 100 000 Kč měsíčně. Celá Premier League se bude hrát v herním režimu DUO FPP a první kvalifikace se dočkáme již příští pátek. PLAYzone Premier League Powered by Twitch bude vždy měsíční série, které budou probíhat jak v květnu, tak v červnu a v případě úspěchu se jí určitě dočkáme i v dalších měsících.

Systém celé Premier League je velice jednoduchý. Hrají se 3 dvoudenní kvalifikace, ze kterých postoupí 30, popřípadě více nejlepších týmů do závěrečného grandfinále, kde budou doplněné týmy z řad známých osobností českého a slovenského Twitche. Každý pátek se odehrají kvalifikace, z nichž nejlepší týmy postoupí do nedělního finále, kam zároveň automaticky postupuje i 10 nejlepších týmů z celkové tabulky. Jako body do celkové tabulky Premier League se budou počítat právě body získané v nedělním finále, a to jak body za umístění, tak i body za killy. Článek s bližšími informacemi o systému celé Premier League naleznete ZDE!

Přesnější rozdělení prize poolu mezi týmy bude ještě upřesněno!

Plánované turnaje:

* Termín „květnového“ finále se ještě může změnit.
* Registrace do kvalifikací budou otevřeny vždy v týdnu kvalifikace a to v pondělí v 00:01

Po celou dobu trvání Premier League můžete sledovat živé vysílání na našem Twitchi, kterým vás provedou oblíbení komentátoři Ivan "Dev1" Lazarov, Marek "Shadye" Hovanec a Ondřej "Lelek" Kvarda.

Nemáte nikoho, s kým by jste si mohli společně zahrát náš turnaj a nebo si jen chcete přečíst novinky ze světa PUBG? Toto a mnohem více naleznete na této facebookové stránce: Playerunknown's Battlegrounds CZ/SK